Liga 1 Burger - sezonul 2008-2009

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
11-Iul-2008, 07:07 Top

Ne mutam aici pentru noul sezon!

Robert (320 mesaje) (Utilizator)
12-Iul-2008, 11:07 Top

noul sezon care se anunta foarte interesant si foarte absent de la TV.

ebo (216 mesaje) (Utilizator)
12-Iul-2008, 11:07 Top

Ii vom multumi "stim noi cui" pentru asta in felul nostru.

Eu spun, si asta e numai o recomandare, sa evitam scadalurile si in general toate "treburile maro" din acest sezon si sa vorbim numai si numai despre fotbal in acest topic.

13-Iul-2008, 09:07 Top

In ce sens? Nu stiu nimic, dezvolta, pls.

13-Iul-2008, 09:07 Top

Eu spun, si asta e numai o recomandare, sa evitam scadalurile si in general toate "treburile maro" din acest sezon si sa vorbim numai si numai despre fotbal in acest topic.

Pai... si daca apar iar valize pentru bomboane, vrei sa evitam subiectul? Sa ne facem ca nu-l vedem? Smiley

13-Iul-2008, 01:07 Top

In ce sens? Nu stiu nimic, dezvolta, pls.

In sensul ca Antena 1 a cumparat drepturile (in copropietate cu RCS/RDS) si vom vedea meciuri te miri unde, daca le vom vedea, lol.

Pai... si daca apar iar valize pentru bomboane, vrei sa evitam subiectul? Sa ne facem ca nu-l vedem? Smiley

Simplu, evitam subiectul si vorbim numai de latura sportiva Smiley.

In sensul ca Antena 1 a cumparat drepturile (in copropietate cu RCS/RDS) si vom vedea meciuri te miri unde, daca le vom vedea, lol.

Asta stiam, dar de ce n-am vedea meciurile? Asta n-am inteles...

13-Iul-2008, 02:07 Top

Asta stiam, dar de ce n-am vedea meciurile? Asta n-am inteles...

Pentru ca unele dintre cele mai importante meciuri vor fi difuzate de posturi pe care nu multe persoane le pot vedea.

13-Iul-2008, 02:07 Top

Pai asta nu stiam. Asta va rugam sa detaliati, daca stiti... Un articol, ceva...? Smiley

CR7 (418 mesaje) (Utilizator)
13-Iul-2008, 08:07 Top

Din cate stiu eu...in grila de programe RCS&RDS...postul Telesport a fost deja inlocuit cu GSP TV [care este in probe,deocamdata emitand doar reclame] ...acesta va lua "nastere" pe 25 iulie...iar odata cu inceperea Ligii I va transmite meciurile importante.

14-Iul-2008, 06:07 Top

Interesant! Eu inca n-am gsptv, am tot telesport. Probabil difera grilele rds in Bucuresti fata de Timisoara.

LArSON (28 mesaje) (Utilizator)
14-Iul-2008, 08:07 Top

E gresit numele topicului, e Liga I Realitatea acum Smiley

CR7 (418 mesaje) (Utilizator)
14-Iul-2008, 11:07 Top

E gresit numele topicului, e Liga I Realitatea acum Smiley

Nu chiar,deoarece Realitatea [S.O.Vantu] a pierdut licitatia in dauna Antena 1 & RCS/RDS , deci pachetul meciurilor tari vor fi la "Voiculescu".Ceea ce mi se pare anormal este ca meciurile de pe cele 2 programe rivale vor fi progamate la aceasi ora [dupa cum a decis Dragomir] .:roll:
Pentru cei interesati ii sfatuiesc sa citeasca de pe blogul lui Catalin Tolontan articolul
http://www.tolo.ro/2008/07/14/numaratoare-inversa-nervoasa/" class="link"> " Numărătoare inversă nervoasă ".

(Vizitator)
15-Iul-2008, 09:07 Top

Puteai sa faci un rezumat sau sa dai un copy/paste, nu sa faci redirectionare. Nu de alta, dar se stie cine este Tolontan si trustul din spatele gsp, care de ani de zile nu neaparat prin profesionalism au ocupat un loc poate nemeritat in fruntea presei romanesti. In afara de Tolontan si Ioanitoaia mai exista ziaristi talentati si mai exista presa sportiva profesionista in Romania. Atata vreme cat mare, pe prima pagina a gsp, acesti moguli ai presei sportive in spatele carora se afla acest individ lipsit de scrupule numit Tolontan e afisat, mare, faptul ca sunt vizitati zilnic de peste un milion de vizitatori unici, n-am nici un chef sa existe redirectionare si al unui singur ip spre blogul acestuia, sa se apuce peste vreo doua luni sa se creada imparatul blogurilor din Romania si sa afiseze tare si mare pe prima lui pagina ca e Turnul Eiffel. Si treaba e valabila pentru orice redirectionare spre orice alt blog sau site. Daca d-l Tolontan are timp, din cele 2 ore cat doarme, una sa si-o dedice vizionarii unui film cu o subtitrare luata de pe site-ul nostru si face si el o redirectionare catre subs.ro printr-un link similar, sa fie sanatos. Reciproca nu este valabila. Poate ca ar trebui sa se specifice in regulamentul forumului ca nu sunt permise linkuri decat spre poze sau articole urcate individual pe altceva decat bloguri sau site-uri, sau spre subiecte existente in baza de date a forumului. In fapt, asta vad a fi scopul forumului unui site: sa se discute pe marginea unui subiect aducandu-se argumente si contraargumente, nu trimitand participantii la discutie pe alte site-uri.

Acest subiect este închis.