Liga 1 Burger - sezonul 2008-2009
Si cine nu are RCS-RDS ce face? Ar trebui ca LPF sa se sesizeze si sa nu permita programelor care nu au un anumit procent minim acoperire (sa spunem 30%) sa ofere spre vizionare meciuri de fotbal (sau macar pentru cele mai importanta).
Stiu ca nicaieri nu functioneaza asa treaba dar eu unul nu am cum sa trec la RCS-RDS pentru ca pur si simplu nu exista in zona mea. Mafia retelelor de cabluri e prea puternica aici si fiecare are zone de influenta pe care ceilalti nu au voie sa le incalce .........lol

Dar nu te pune nimeni sa stai sa vezi toate meciurile, pui pronosticul si gata, ci cei care citesc cotidianele de specialitate si se mai uita la stirile din sport cred ca isi contureaza o perere despre fiecare echipa in parte.
Voie buna. In limita stocului disponibil.
Orice cunoscator de fotbal stie care sunt derby.urile Ligii I ... chiar daca sunt din bucuresti stiu ca si UTA cu Timisoara este un derby ... anul asta nu mai este cazul deoarece Aradu a retrogadat ... meciurile mai importante ca sa nu le mai numesc deerby.uri ar merita un punctaj mai mare de premiere deoarece ele teoretic sunt meciuri echilibrate , cu pronostic 1 X 2 :p
Buey ce atatea complicati? Sunt 9 meciuri intr-o etapa ce e asa greu sa puneti un pronostic pentru fiecare meci? Daca dai pronosticul corect penru toate 9 meciurile acumulezi 9 puncte.
Voie buna. In limita stocului disponibil.
Acest subiect este închis.