Greseli in subtitrarile uploadate (anul, titlul etc.)

WebMan (551 mesaje) (Utilizator)
28-Sep-2007, 04:09 Top

70% din timpii finali "încalecati".O munca titanica sa- corectezi asa ceva

Mie imi trebuiesc 30 SECUNDE sa fac asta....

(Vizitator)
28-Sep-2007, 05:09 Top

Si mie mai putin... depinde de cat de repede nimeresc butonul in SW... Smiley Afirmatia nu-mi apartine, din fericire.

FlorinA (84 mesaje) (Moderator Junior)
28-Sep-2007, 08:09 Top

Seria 4 Alias a fost uploadata de un anume cc si a sters autorii din suburi.
Poate are demnitatea sa-i scrie la loc. Multumesc.

Revin cu o precizare : Uploaderul cc a sincronizat Alias sez 4 pentru varianta DVDrip dar a sters toti autorii din interiorul subtitrarilor.

(Vizitator)

Mai stiu un anume Dorin care face astfel de chestii...

Si in cazul asta nu ar trebui sa i se stearga uploadurile? Pentru ca vad ca ce-a uploadat el, i s-a pus mai devreme in arhiva, asa cu suburile din care sunt stersi traducatorii.

Palaviccini-Centurion (594 mesaje) (Utilizator)

Am trecut eu in arhiva autorii asa cum apareau ei la cealalta varianta al sezonului IV. Ne cerem scuze pentru aceasta neplacere cauzata de acest user cc.

28-Sep-2007, 09:09 Top

Multumesc Lovendal. A facut acelasi lucru si pe un site concurent. Pentru sincronizare a folosit o varianta mai veche de suburi care mai au ceva erori.

Multumesc Lovendal. A facut acelasi lucru si pe un site concurent. Pentru sincronizare a folosit o varianta mai veche de suburi care mai au ceva erori.

Cu placere. Pe viitor, speram ca pe siteul nostru sa implementam un sistem care sa impiedice sa apara tot felul de indivizi care plagiaza sau sterg autorii din subtitrari.

Titrarea nu a corectat-o, sau daca a facut-o, au ramas multe erori. E clar ca se referea la timpi, vroiam doar confirmarea pentru a trece in comentariu si sa vad daca o adaug in arhiva in locul celei existente sau a celei resincronizate de mine.

N-avea rost sa ne mai chinuim cu ea. Nu a corectat nimic la ea dpdv al continutului (am verificat-o eu pe Word / Compare Documents). Sau, imi cer scuze, a corectat o majuscula si un cuvant. Total nesemnificativ fata de erorile din subtitrare. Asa ca am sters-o....Cand o sa vina cu o varianta cu adevarat corectata o s-o punem in arhiva.

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
28-Sep-2007, 10:09 Top

Florin, pt o mai mare promptitudine un pm la unul din noi si se rezolva mai repede.

28-Sep-2007, 10:09 Top

Florin, pt o mai mare promptitudine un pm la unul din noi si se rezolva mai repede.

In regula. Smiley

(Vizitator)
2-Nov-2007, 07:11 Top

aoleu, pai eu la tot sezonul 4 FRIENDS varianta uncut saints am sters autorii.
am apucat sa urc pe site doar cateva episoade.

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
2-Nov-2007, 09:11 Top

aoleu, pai eu la tot sezonul 4 FRIENDS varianta uncut saints am sters autorii.
am apucat sa urc pe site doar cateva episoade.

Inseamna ca s-au updatat in arhiva. Das-mi pe mail toate episoadele si le pun pe toate in arhiva, sau daca vrei tu sa fii la uploder pune-le tu si iti upldatez eu arhiva.

eugen (98 mesaje) (Utilizator)
18-Nov-2007, 08:11 Top

Subtitrarea aceasta http://www.puiu-zone.com/subs/download.php?id=4309" class="link">http://www.puiu-zone.com/subs/download.php?id=4309 nu este de la Barbie Mermaidia, este de la Barbie in Fairytopia. Pe tot internetul este aceeasi greseala.