Green Street Hooligans 2 : Stand You Ground

kosmino (8 mesaje) (Utilizator)
20-Mar-2009, 08:03 Top

eu unu nu ma bag .. e prob lor daca vor sau nu pot sau nu am timp 1 o fac din propia initiativa 2 si ei poate muncesc sau sunt ocupati 3 trebuie sa multumim si pt aceste sub ca sunt gratis .. si eu zic ca mai bine e sa inceapa cineva sa lucreze la ea sa se evite cearta.si alti care fac tam tam atat incercati voi sa o faceti sa vedeti cum e Smiley si respect pt baieti care lucreaza la subtitrari pt noi

lupanu1 (6 mesaje) (Utilizator)
20-Mar-2009, 11:03 Top

Ai intuit corect ... nu e ! Smiley

Imi cer scuze ca ma bag in vorba dar chiar as vrea sa stiu ce formula de calcul a folosit stimabilul ca sa ajunga la acel rezultat de 10 - 20 % ? Lasand la o parte faptul ca din punct de vedere statistic marja de eroare este foarte mare.
Smiley

statistic vorbind formula de calcul nu isi avea rostul Smiley cum tu te-ai bagat in seama si ti-ai dat cu parerea ca doar na ai si tu 100-200 de posturi si mai trebuie sa strangi ...cu sau fara marja de eroare....am facut o precizare.... care poate este sau poate nu corecta Smiley
Fie vb-a intre noi de cate ori am cautat o subtitrare la un film nou aparut niciodata nu am gasit-o aici..ci pe alte siteuri concurente

Catalin (147 mesaje) (Utilizator)
21-Mar-2009, 01:03 Top

Se pare ca insisti, asta e bine, esti perseverent si mai mult ca sigur o sa obtii tot ce-ti doresti in viata dar iar ai dat-o in bara cu formula de calcul ... am avut exact 202 postari si cu asta inca una. Smiley Sper sa ma ajuti in continuare sa mai strang.
Si fie vorba intre noi (probabil ca ultima) nu inteleg de ce cramponezi sa iei tocmai aceasta subtitrare de aici, avand in vedere ca de cate ori ai avut nevoie de o subtitrare la un film nou ai luat-o de pe alte site-uri concurente. Succes si viata lunga iti urez.

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)

statistic vorbind formula de calcul nu isi avea rostul Smiley cum tu te-ai bagat in seama si ti-ai dat cu parerea ca doar na ai si tu 100-200 de posturi si mai trebuie sa strangi ...cu sau fara marja de eroare....am facut o precizare.... care poate este sau poate nu corecta Smiley
Fie vb-a intre noi de cate ori am cautat o subtitrare la un film nou aparut niciodata nu am gasit-o aici..ci pe alte siteuri concurente

Ce mai cauti aici daca nu ai gasit subtitrari la filme noi.
Pa si la revedere nu plange nimeni dupa tine.

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
SirEv (452 mesaje) (Moderator)

Eu propun sa fie inchis topicul asta...

Acest subiect este închis.