Green Street Hooligans 2 : Stand You Ground
Vot si de la mine...Deabia astapt sa faceti subtitrarea...Ca fara sub nu prea inteleg mai nimik din cauza accentului lor
Spor la lucru...
Eo nu inteleg un lucru un traducator are meseria sa traduca orice film nu ca va fi s-au nu interesant pentru ca voi asta faceti si pentru asta va castigati painea facand treaba asta..inseamna ca nu sunteti de incredere si degeaba ati mai deschis site-ul asta fara suparare dar asta`i realitatea .

Cu tot respectul, dar nu prea esti cu picioarele pe pamantul asta. Nu-si castiga absolut nimeni painea de pe urma site-ului si totul sta asa cum a spus si Kralizec (calm mai esti, m8

Ati postat o data o cerere. Daca cineva va dori sa se ocupe, se va ocupa. In cazul in care veti continua cu mesajele de 3 lei, se va desfiinta rubrica aceasta de pe forum.
Kralizec nu te contrazic ; insa imaginea siteului subs.ro va avea de suferit.... in decurs la o saptamana un user intra de 2-3 ori pe zi sa vada daca a aparut subtitrarea dorita de el (in cazul nostru Green Street) insa cum nu a aparut isi cam taie automat din elan daca intelegi ce vreau sa zic....in acelasi timp poate un alt site urca subtitrarea

a fost doar o opinie !!
On topic : chiar nu este nimeni interesat sa ne ajute ?:cry::cry:
Inteleg ce spui, doar ca nu sta site-ul intr-un singur film . Si dupa cum ziceam, e o pasiune, fiecare traduce ce vrea. Mai conteaza si cum se prezinta filmul. Sincer n-am stat sa caut. Poate n-are subpack si-atunci e mai greu de facut, tre' si timpi, traducere dupa sonor... alea, alea...
. Si despre film... prima parte mi-a placut, dar vad ca nu mai e Elijah Wood si productia e doar SUA, unde ce treaba au "huliganii"?!? Deci nu cred ca va mai fi ceva de capul lui.
Ai intuit corect ... nu e !

Imi cer scuze ca ma bag in vorba dar chiar as vrea sa stiu ce formula de calcul a folosit stimabilul ca sa ajunga la acel rezultat de 10 - 20 % ? Lasand la o parte faptul ca din punct de vedere statistic marja de eroare este foarte mare.

Pe uni nu`i inteleg....daca tot o faceti din placere faceti ceva bun, nu ne face sa asteptam degeaba subtitarea daca nu aveti de gand s-o faceti.Si inca un lucru dece Serialu Supernatural apare asa greu subtitrarea la el ? in comparatie cu lost s-au PrisonBreak care apar dupa 12 ore ce o aparut filmu pe net la serialu asta supernatural dureaza 3 4 zile pana apare si e destul de bun ca si celelalte seriale asa durand atatea zile isi pierde omu pofta+ca va pierdeti vizitatori de pe site, incercati sa faceti si voi ceva in plus fata de celelalte siteuri ..
Deja exagerezi. Iti raspunde omul frumos dar tu o tot tii pe a ta. O astepti degeaba, asta este, du-te si caut-o in alta parte. Cat despre Supernatural, as zice sa astepti dvd-ul original si sa-l cumperi din magazin. Nu-ti fa tu probleme pentru vizitatorii de pe site. O seara mirobolanta.
Voi chiar exagerati cu asta...ati platit cumva bani ca sa primiti asa cum vreti voi ce cereti. E greu sa faci o subtitrare si necesita si atentie. Eu am facut una de 1400 de randuri si am zis ca mor de plictiseala si de nervi.
In loc sa multumiti oamenilor ca va ajuta facand subtitrari in timpul putin de care dispun, voi le cereti si mai mult.
Daca va credeti asa cu coarne faceti voi subtitrarea si nu se supara nimeni, ba mai si ajutati lumea.
Acest subiect este închis.