Formula 1

cosmin11 (0 mesaje) (Utilizator)
27-Apr-2008, 06:04 Top

Marele Premiu al Spaniei primele 8 pozitii:

1. Raikkonen
2. Massa
3. Hamilton
4. Kubica
5. Webber
6. Button
7. Nakajima
8. Trulli

Calutul Cabrat a realizat dubla [din nou] , Smiley Cosmine sper sa nu ma injuri...

Mie mi-a sunat sau mai este un Cosmin pe aici

Xander (71 mesaje) (Utilizator)
27-Apr-2008, 07:04 Top

Tie, tie, tu spuneai in niste posturi anterioare ca esti fan McLaren...

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
27-Apr-2008, 09:04 Top

Mda frumoasa dubla.
De mergeau toata ziua si aia de la McLaren nu-i ajungeau Smiley

cosmin11 (0 mesaje) (Utilizator)
27-Apr-2008, 10:04 Top

Tie, tie, tu spuneai in niste posturi anterioare ca esti fan McLaren...

DA sunt fan Mclaren, sezonul trecut eram frustrat ca au pierdut totul, in fine, sincer sa fiu nu am vazut nici o cursa din sezonul acesta nici macar nu stiu cine este coechipierul lui Hamilton la MCLAREN Smiley, felicitari pentru cei de la Ferrari daca zici ca au castigat.

arcade2yo (2 mesaje) (Utilizator)
1-Mai-2008, 01:05 Top

Ferrari bineînțeles. Are mașini bune și piloți buni !!! Hamilton e valoros, dar nu cred ca mai are mașina de anu trecut, mă refer la dotarea caroseriei și aerodinamica nouă.

1-Mai-2008, 01:05 Top

arcade2yo ai dreptate, Hamilton e rapid si atat, masina merge asa de prost anul asta pentru ca a plecat Alonso. Nu il suport pe Alons ca e prea ingamfat dar ce-i al lui e al lui. Alonso stia ce nu merge la masina si ce reglaje sa ceara. Hamilton folosea aceleasi reglaje ca si Alonso. Pentru mine sunt cativa piloti buni in F1 Kovalainen, Raikkonen [finlandezi sunt cei mai buni in pilotaj] , Alonso, Massa, Kubica si Coulthard.

Si era sa uit anul trecut Hamilton avea o masina McLaren-Ferrari Smiley

(Vizitator)
1-Mai-2008, 02:05 Top

Alonso vs Kimmi ar fi fost un duel superb dar din pacate, spaniolul nu are masina.

phoenixbm (25 mesaje) (Utilizator)
1-Mai-2008, 02:05 Top

Mie personal mi se pare un pilot extraordinar de bun Hamilton..Nu as spune ca a folosit reglajele lui Alonso..britanicul e tanar,si mai are nevoie sa acumuleze experienta,o sa vedeti voi,ca va distruge multe recorduri deinute de "cel ce face pantofi"...

1-Mai-2008, 04:05 Top

phoenixbm nu te lua de numele lui Schumacher :p. Si ca sa fii un pilot extraordinar trebuie sa pilotezi bine si pe ploaie, iar Hamilton ne-a aratat clar ca pe ploaie face incursuni agricole. Plus ca nu rezista in situatii tensionate. Iar cu experienta sau fara anul trecut a mers destul de bine pana cand Alons a refuzat sa-i mai ofere testele telemetrice asupra reglajelor. Cum explici asta? Plus ca Hamilton participa de mic la curse, iar echipa McLaren practic la "adoptat" la varsta de 12 ani si a participat la multe campionate de viteza. Pe cand Schumacher conform rezultatelor sale momentan este cel mai bun din lume, cu toate ca in opinia mea e dupa Ayrton Senna si cred ca singurii care pot sa-i doboare recordurile sunt Alonso si Kubica, care vine tare din spate cu o masina care nu exceleaza din nici un punct de vedere. SI ca sa te citez, "o sa vedeti voi" ca peste 2-3 ani Kubica va fi campion mondial.

1-Mai-2008, 11:05 Top

Eu din cate imi aduc aminte,Hamilton a castigat cursa si pe ploaie,deci nu cred ca e asa de dezastruos...Dar nu e tot una daca pilotezi un bolid de F1 sau un cart,sau orice alta masina de curse...Poi l-a adoptat fiindca are potential altfel nu l-ar fii adoptat,nu???
Si mie personal Ayrton Senna mi-a palcut ce la mai mult,si apoi Mika Hakkinen..Acesti doi piloti imi sunt la inima,ii voi respecta mereu..Hamilton le va calca pe urme,si ca sa citez si eu:o sa vedeti voi ca Hamilton va dobori multe recorduri... Smiley

nenea_hartia (472 mesaje) (Utilizator)
2-Mai-2008, 01:05 Top

Xander25, să nu exagerăm, Hamilton e un pilot excelent. Sigur că nu se poate compara cu Schumacher, care a fost un mare campion, însă lui Hamilton îi lipsește deocamdată experiența. Eu sunt fan Räikkönen, însă nu pot să nu mă uit admirativ la un pilot care promite atât de mult. Sigur, se pot găsi explicații, că l-a ajutat Alonso, că l-a ajutat echipa, însă era cât pe ce să câștige campionatul, și asta i se datorează în primul rând lui. Dar ce pot să spun despre el și nu pot spune despre Schumacher e că Hamilton are caracter. Când, după ultima cursă a anului trecut, s-a pus problema ca Räikkönen să fie depunctat, Hamilton a declarat că nu așa își dorește să câștige titlul de campion.
Fără să vreau să supăr pe nimeni, Schumacher a fost un mare campion, însă un om lipsit de caracter. I-a acroșat intenționat pe Hakkinen și pe Villeneuve în două curse care au decis titlul de campion din anii respectivi (lucru care era să-i atragă un pumn în figură de la cel din urmă, chiar în fața camerelor de filmat), a câștigat altă cursă scurtând pe la boxe, și multe alte "incidente" la care Federația a închis ochii pentru că Ferrari aduceau bani. Cel mai grosolan moment, care s-a soldat totuși și cu o penalizare, a fost oprirea mașinii într-o zonă periculoasă de la Monte Carlo, pentru a-l bloca pe Alonso.

2-Mai-2008, 03:05 Top

Poi da..Caracterul la german nu prea exista..A fost un pilot bun,nu mi s-a parut niciodata a fii un pilot extraordinar..A avut noroc ca a primit o masina buna la inceputul carierei,a castigat titluri,nimeni nu i le contesta,dar cum bine stim recordurile sunt facut pentru a fii doborate..Deci,eu astept de la Hamilton acest lucru,are ce-i trebuie,inca un pic de experienta si totul se va rezolva...

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
4-Mai-2008, 11:05 Top

Mai este mult si bine pana acolo.

4-Mai-2008, 12:05 Top

Poi nu poate castiga titluri intr-un singur an.,Normal ca este pana acolo...Timp berechet,talent mult,si totul se rezolva... Smiley)

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
8-Mai-2008, 10:05 Top

Las' ca-l vedem noi ce face in weekend.

Acest subiect este închis.