Formula 1
Desi fan declarat al lui Schumi si, normal, Ferrari, nu cred ca Schumi va mai vedea un nou titlu, nici in 2006, nici alta data. Motivele sunt pasa neagra prin care trece Ferrari in combinatie cu varsta lui Schumi. Nu mai are determinarea din anii trecuti, au aparut lupi tineri, se pare ca, la Ferrari, nu mai exista acelasi spirit de echipa neconditionat, toate astea ma fac sa cred ca Schumi va mai ramane 2-3 sezoane in F1, din ce in ce mai sters, cu din ce in ce mai multe greseli si ... va ajunge la finish. Va ramane mereu un AS, dar deja cred ca este in declin.
C'est la vie!
tot Alonso va castiga...e in forma fff buna
k tot veni vorba...nimeni nu poate fi atat de multi ani in top...cu timpul o sa dispara si suprematiile lui Louis Armstrong (ciclism) sau Roger Federer (tenis)
mey este Lance nu Louis ,ala era cantaret ,si Lance s-a retras din competitii ,cat despre Federer dominatia lui e adebia pe la mijloc
)
Ei? Acum e acum. Scorul este egal si mai sunt doar 2 etape. Cine va castiga?
Merita un poll/pronostic faza asta?
L.E. Propun unui moderator sa reseteze polul anterior si sa deschida, tot in topicul asta, un alt poll. Este atat de stransa lupta incat cred ca merita.
Acest subiect este închis.