De ce am fost acuzat pe nedrept de adio67?
Stiu ca orice dovada poate fi trucata asa ca pur si simplu e imposibil sa-ti poti face o parere pertinenta, drept pentru care nici n-am sa pierd timpul incercand sa descopar daca a fost oul sau gaina la origine. Domnul doctor se prea poate sa fi tradus singur totul si sa fie doar o pura intamplare ca unele replici seamana. Orice e posibil pe lumea asta. Eu nu spun decat atat: Adio67, dupa parerea mea, NU plagiaza. Chestiile cu comparatii, minutul urcarii pe site, etc. sunt vaxuri. Totul poate fi "manarit", asa ca dovezile n-au valoare in ochii mei si, cel putin pentru mine, nu va mai chinuiti ca le ignor.
Va rog sa nu intelegeti ca acuz pe cineva de manareli ale dovezilor ! Spun doar ca SE POATE, drept pentru care eu personal nu le iau in considerare. Iar pe Adio67 il sustin pentru ca si-a dovedit in ochii mei cunostintele in alte moduri.
Ok, eu zic să terminăm aici, nu accept persoane diferite care să se poarte ca avocații celor care nu sunt...
Și pentru că nu mi se pare corect a se acuza persoanele care nu sunt prezente aici, opresc discuția asta până se va lămuri problema...
Dacă nu mă înșel, nu se discuta aici că Adio a plagiat, ci că autorul subtitrării de aici a fost acuzat de plagiat...
Apropo de acuzatiile de plagiat ale lui adio: inca un "plagiat perfect" marca [url]www.titrari.ro:[/url] The Eye (2008. Plagiatorul: brili. Ar trebui sa declansez si eu un "scandal national" ca adio, nu? Dar n-am s-o fac. Am vrut doar sa aduc la cunostinta publicului cine urla de fapt "Plagiatorii"!
Aha, deci se adevereste ca ce am vazut la Warlords nu era o intamplare... individul asta chiar a avut tupeul sa ma plagieze. Sa-i fie rusine. Se pare ca doar atat stie sa faca... O gaina imbracata in blana de lup. Cred ca ar trebui unii care striga in gura mare si uita cine sunt, de fapt, sa-si faca recensamantul in propria ograda... a crescut septelul odata cu numarul subtitrarilor plagiate.
Acum si voi, practicile vechi nu se uita niciodata ==)))
Nu ati vazut acel log pus de webman...si cum il acuza apoi plagiatorul anului ca minte sau ca nu e ala id-ul lui cand de fapt omul are 2 id.
Cred ca ar mai trenui sa punem niste loguri sa vada oamenii cine sunt plagiatorii adevarati, sau cum a facut si adio (sub anonimatul altui user) sa ne plagieze 2 titrari.
Eu nu am destule cunostinte si am fost acuzat de asa ceva?
Pai pe titrari.ro cred ca este plin de plagiatori si de asa zisi translatori ,de ex. la
" And he was probably thinking of her" traducerea era
"Cred că la asta s-a gândit și el." .... .( Traducerea &;i adaptarea:\~danatom http://www.." class="link"> www.. ... )
Explicatia este : Enlgleza acestui om = 40% , sau din auzite .
AMC nu m-am referit la faptul ca tu ai fi plagiat. Treaba asta cu plagiatul e o "buba" mai veche care acum s-a spart. Sunt multi traducatori buni pe ambele siteuri, printre care te numeri si tu, care cred ca au altceva mai bun de facut decat sa faca treaba asta. Eu mi-am exprimat punctul de vedere stict legat de Adio67 ( alanegruderespiragreu ), in postul anterior.
Ai id-ul meu.
Vrei exemple ti le dau in privat.
Momentan nu pun inca nimic pe site. Am fost rugat, dar daca ma mai calca cineva pe bataturi, dau drumu la tot.
Vom vedea ce va fi...nu dorim sa mai inflamam un nou "razboi", pentru ca din el aveti de pierdut numai voi, userii.