Daca ai venit cu trenul Duminica de la Hunedoara.........te

neoh (187 mesaje) (Utilizator)
3-Sep-2007, 02:09 Top

maria? ce am scris? K tu ai vazut. Am scris ceva ce nu trebuia vazut?

maria (33 mesaje) (Utilizator)

Nu , Neoh a zis ca daca nu vrea sa fie ''gasit'' atunci pote ca nu merita sa fie cautat , dar a aparut pt cateva secunde si pe cand i-am raspuns ..surpriza....nu mai era mesajul , asa ca daca citesti subiectul ai impresia ca am vb la telefon cu Neoh si am postat mesaj pe forum, ciudat .
,( au scris altii la care nu li s-au sters mesajele Smiley )

Maria

scumpica (86 mesaje) (Utilizator)

Pai si atunci de ce au sters mesajul?Smiley sau cine stie ce s-a intamplat?Smiley
eu nu am vazut mesajul lui neoh Smiley . macar e bun ca l-a vazut cineva Smiley

Pai de aia am zis k poate a fost o problema. Si acum am o confirmare k am zis asta, deci am zis. Nu poate fi cenzurata sau altceva. Nu vreau sa invinovatesc pe nimeni k nu cred k ar face asta, dar intradevar am zis k poate nu vrea sa fie gasit pt k ii este teama sau rusine k a ajuns subiect de barfa, cine stie.......Sper sa raspunda. Macar sa-ti dea un PM si gata, ca doar nu ii zici numele.

Pai si atunci de ce au sters mesajul?Smiley sau cine stie ce s-a intamplat?Smiley
eu nu am vazut mesajul lui neoh Smiley . macar e bun ca l-a vazut cineva Smiley

Eu nu l-am sters sigur pt k am inchis forumul dupa ce am trimis mesajul, deci nush exact ce s-a intamplat........ Smiley

Ai dreptate Neoh Smiley cine stie cum se simte, ce gandeste "misteriosul din tren"
poate pentru el Maria nu a avut un impact asa de mare, cum a avut pentru Maria respectivul indicid Smiley . Dar totusi ar trebui sa vorbeasca cu fata, nu? Smiley

Ar trebui sa vb cu ea din respect pt persoana ei si din respect pt sine. Sa ii zica k nu poate sau nu vrea. Cine stie ce vrea el, decat el. Dar macar sa ii zica. Daca a vazut ce s-a scris pe aici si a luat ce e mai bun din asta, sa ii scrie un mesaj sincer si sa ii zica ce crede pt k deja s-a taraganat prea mult si s-a ajuns sa se certe lumea care barfeste mai mult. Si eu sunt de parere k si fetele si baietii, numai k fetele barfesc cu ciuda, ura si alte chestii, in schimb baietii doar barfesc si atat si dupa ce au vb au si uitat chestia aia. In concluzie, nu ii intereseaza atat de mult barfa k pe fete. Si aici Scumpika poti sa macontrazici daca vrei. Smiley

Imi place cum gandesti Neoh Smiley Ai dreptate baietii barfesc altfel decat fetele dar tot barfesc Smiley .Totusi fetele barfesc cu rautate si ciuda cum ai zis tuSmiley
Esti tare Smiley

Nu sunt tare dar daca vrei sa mai vb ai aici id meu:badboysbraila. Nu ma ascund dupa degete si zic ce am de zis cu toate k uneori sunt prea dur in ce zic. Smiley

AAAAAAAAAA am uitat, merci :p

Anubis20 (139 mesaje) (Utilizator)
3-Sep-2007, 04:09 Top

Barbatii vorbesc pur si simplu, discuta. Femeile barfesc.

sabian (166 mesaje) (Utilizator)

Smiley Smiley
Misoginuleeeee!!!

Smiley Smiley
Misoginuleeeee!!!

In sfarsit unul cu capul pe umeri.

Bv. Sabian Smiley

cosmin11 (0 mesaje) (Utilizator)
3-Sep-2007, 05:09 Top

Intervin si eu "again" , dupa cum ziceam e unul dintre cele mai citite topicuri si asta datorita lui Maria , in fine lasand la o parte toate mesajele fie ele mai ironice sau fie ele de incurajare , in situatia in care s-a gasit Maria , sunt absolut sigur ca ne-am aflat o mare parte dintre noi , fie ca ai intalnit o persoana cu care ai schimbat doar doua cuvinte stand la coada la Prezervative(it was a joke), sau eu stiu oriunde altundeva , si pur si simplu ai vrea sa o reintalnesti stiind ca ai ceva in comun cu aceea persoana.
Ei bine Maria ceea ce ai facut nu trebuie condamnat deloc si eu te sustin pana la sfarsit
PEACE!!!!!!!!!! Smiley

Anubis20 (139 mesaje) (Utilizator)
3-Sep-2007, 09:09 Top

Copii mai sunteti. Sabian imi dadea dreptate, de aia ranjea asa.

Cat despre a fi misogin... EU?! Doamne fereste. Eu iubesc femeile. Smiley

Acest subiect este închis.