Conditiile preluarii subtitrarilor realizate de echipa Subtitrar

Gabriel (350 mesaje) (Administrator)
10-Iul-2009, 09:07 Top

Într-o lume imaginară trăiești tu. Una în care ai impresia că pe net poți face legea și în care totul trebuie să fie cum vrei tu. Trezește-te, că ajungeți mâine-poimâine la 60 de ani și n-ați realizat nimic în viață. Iar cu ”pisi” să te adresezi prietenilor tăi cu care probabil spargi semințe în fața blocului, nu cu mine. Nu e cazul să ne tragem de șireturi pentru că nu cred că am mâncat la aceeași masă, ok? Puținul respect pe care îl ai probabil în dotare ar fi cazul să îl și folosești.

Crezi ce vrei legat de reclamație, n-am niciun motiv să îți demonstrez că nu blufez. Dacă ești atât de sigură pe tine, bagă un flood, să vedem care are dreptate.
La fel de ilegal cum e subs.ro e și site-ul tău, deci ai dreptul să taci. Chiar, Avocatul îmi zicea că îl prinsese pe unul din Baba Novac (o zonă din București, pentru cine nu locuiește aici) care vă face XSS-uri și că îi face plângere... Apoi, tu faci traduceri și te bați cu pumnii în piept, nu eu. Și tocmai te lăudai că ai logică.

Legat de ”no comment-uri”... ai dreptate, e chiar ”no comment” când ajuți un om și ăla te calcă după în picioare. Dacă voi ziceți că nu e adevărat, să vină Avocatul31 aici să scrie că mint, poftim.
E ultimul meu răspuns pe care ți-l dau pentru că din păcate ai demonstrat o mentalitate și o educație de mahala. Continuă să răspunzi doar la ce te interesează și cu asta-basta. Cu asemenea oameni nu ai cum să faci niciun pact, deci propunerea din acest topic cade.

Dacă nu mai aveți nimic de spus, topicul se închide. Spre deosebire de site-ul vostru, subs.ro nu e loc de bâlci.

Pentru probleme tehnice, contactati-ne pe discord

Acest subiect este închis.