CONCURS SUBS.RO

(Vizitator)
8-Iul-2007, 02:07 Top

Smiley ?

neoh (187 mesaje) (Utilizator)
8-Iul-2007, 06:07 Top

Ce folos sa se stie punctele fiecarei imagini din moment ce nu e nimeni eliminat ? Toate punctele se aduna, iar la sfarsit cine a stiut cel mai bine a castigat. Si chiar daca se elimina dupa faza 1, expunerea punctajului ar fi micsorat supansul, astfel ca acum nimeni nu poate stii, dintre concurenti, care e cea mai grea poza si cea mai usoara. Si stati linistiti, astfel a fost gandit totul ca acele poze zise "grele" sa nu fie un obstacol care sa departajeze. Departajarea se va face in ultima faza.

Foarte bine ati facut asa dar e naspa k ati prelungit. daca ziceati de la inceput k epana mercuri era lata treaba, nu schimbati in mijlocul concursului. Asa puteti schimba si punctajul cand vedeti k s-a raspuns gresit la alta. Oricum era de ajuns o zi. chiar a fost prea mult. Astept etapa 2. Smiley

(Vizitator)
9-Iul-2007, 12:07 Top

Si eu vreau sa stiu daca se poate trimite un al 2-lea mail cu rectificari, ca poate gresesc din prima.

trapper (161 mesaje) (Utilizator)
9-Iul-2007, 12:07 Top

Si eu vreau sa stiu daca se poate trimite un al 2-lea mail cu rectificari, ca poate gresesc din prima.

Nu. al 2 lea mail va fi ignorat. Doua raspunsuri de pe acelasi ip chiar daca vin de pe usere diferite duce la descalificare. Incearca sa nu gresesti de prima data. Smiley

9-Iul-2007, 03:07 Top

Si inca o atentionare.... multi dintre cei care participa la concurs probabil n-au citit regulamentul atent pentru ca nu indeplinesc una din reguli (minim 1 post pe forum) Mai aveti 2 zile sa rezolvati aceasta problema. Mult noroc !!!

Anubis20 (139 mesaje) (Utilizator)
9-Iul-2007, 06:07 Top

Eu sunt de parere ca ar fi trebuit sa se fi pus mai multe reguli. Cum ar fi sa aiba mai mult de 10-20 de posturi pe forum, nu doar 1 post, sa aiba o oarecare vechime... Nu hai gata la premii si dupa aia ma doare in posterior de subs.ro. Eventul ma si duc dincolo si ii ponegresc.

Sorcerer (14 mesaje) (Utilizator)
9-Iul-2007, 09:07 Top

eu am aflat despre forum mai tarziu cu campania impotriva celor de pe titrari.ro si am postat atunci ca am vrut... the more, the merrier, right? may the man with the best memory win Smiley!

(Vizitator)
10-Iul-2007, 01:07 Top

Sa mai faceti in viitor k din pacate la asta nu pot participa Smiley

10-Iul-2007, 02:07 Top

Sa mai faceti in viitor k din pacate la asta nu pot participa Smiley

De ce sa nu poti? Mai ai timp sa trimiti raspunsurile pana miercuri la ora 24.
Citeste regulamentul concursului.

(Vizitator)
10-Iul-2007, 02:07 Top

Faza e k plec din oras...

Sorcerer (14 mesaje) (Utilizator)
10-Iul-2007, 08:07 Top

un mic off-topic: deja am descoperit 2 filme la care m-am grabit si am gresit; m-ati facut sa intru in fiecare zi pe forum sa vad ce mai e nou Smiley

SHAKTI (1,093 mesaje) (Administrator)
10-Iul-2007, 08:07 Top

Nu-i nimic, poate vei recupera in Etapa 2. Smiley

lost in translation
Sisqo (54 mesaje) (Utilizator)
11-Iul-2007, 02:07 Top

cand se da raspunsul la concurs?

11-Iul-2007, 06:07 Top

cand se da raspunsul la concurs?

Raspunsurile pentru etapa 1 din cele 3 ale concursului le veti afla probabil maine 12.07.2007.

(Vizitator)
12-Iul-2007, 10:07 Top

gresii 4 Smiley