CONCURS SUBS.RO
Da-mi te rog pm cu rezultatele si punctaju sa-mi calc punctaju(la ora23:59).Vor fi doar pt ochii mei !!
Pai ce ....... anuntzi in ultima clipa ca se prelungeste e ff aiurea + enervant.
Trebuia anuntzat din timp sa nu stau sa pierd timpu aiurea la calc si sa stau cu sufletu la gura.
Pe bune vreau punctaju jur ca vor fi doar pt ochii mei!!
Sezi ? ce visezi ? Nu sunt caine.
Sunt suparat pt treaba asta pt ca nu a fost anutzat din timp amanarea conc
Le-am ghicit pe toate mai putin poza nr. 11 care e imposibil de descifrat daca nu vizionezi filmul respectiv.
Oricum, e haios concursul. Succes in continuare!
pt ca prelungirea nu a fost anuntzata mai din timp .
Sunt obosit
adicoto
da ipage17 f tare
poza 11 hmm acu am realizat din ce film e din cauza ..a.....o.
Pot sa imi modific raspunsu cu privire la poza 11 doar daca tot sa prelungit concursu ?
De ce nu avem voie sa stim punctaju fiecarei poze?Degeaba stiu io sa zicem 10 poze(din ce filme sunt) daca toate valoreaza 1p iar alea 5 care raman valoreaza 2,3 p...Nar fi corect sa stim punctaju fiecarei poze ca sa stim pt ce poza sa ne informam mai mult?De exemplu daca nush 2 poze,una de 1p,alta de 3 p,logic ca ma interesez mai intai pt poza aia de 3p,dar asa daca nush...pierd timpu pt aia de 1p.Precis poza 11 e cea mai "valoroasa".
PS Concursu asta e ceva original,tinetio tot asa
sherpe am analizat orce detaliu la fiecare poza si etc ca sa fiu 110% sigur
Sa vedem acuma ce punctaj ai obtinut chiar mai facut curios cu cele 20 de min ale tale
Admin plz raspundeti da/nu simplu. Pot trimite alt raspuns cu privire la poza 11 daca tot sa prelungit concursu ?
Ce folos sa se stie punctele fiecarei imagini din moment ce nu e nimeni eliminat ? Toate punctele se aduna, iar la sfarsit cine a stiut cel mai bine a castigat. Si chiar daca se elimina dupa faza 1, expunerea punctajului ar fi micsorat supansul, astfel ca acum nimeni nu poate stii, dintre concurenti, care e cea mai grea poza si cea mai usoara. Si stati linistiti, astfel a fost gandit totul ca acele poze zise "grele" sa nu fie un obstacol care sa departajeze. Departajarea se va face in ultima faza.