Champions League & Cupa UEFA
Sa fim seriosi. golul lui Gerard a fost nimereala, a incercat un cross...
Ca si golul lui Kuyt, a fost doar intamplare...
Pe 11.03 e returul, nimic nu e jucat... Inter e echipa nebuniilor...
Pentru ca e STELIST , am sa-l fac [COLOR=darkred] ADMINISTRATOR[/color] !!!!
Normal sa fiu subiectiv, pentru ca e un DEJA VU cu [COLOR=darkred] supertare [/color] a lui AMC...
Este exact cum a fost golul lui Mutu cu Catania, un gol normal, pe care presa romana la ridicat la rangul de EUROgol, la care spuneau ca a fost EXACT in vinclu, dar care in realitate era la 1 metru (din orice directie) de vinclu...
Oricum ar fi fost, e un GOL , deci, toata lauda pentru cel care l-a dat ...
Si logic ca daca-l dadea un interist il ridicam in slavi, pentru ca sunt interist si vorbeam in numele echipei mele...
Dar, nu a fost un gol senzational, ci mai mult un cross care a devenit gol....
As vrea sa spun ca treaba e rezolvata, dar sunt si REALIST ... va fi un retur criminal...
Dar, fiind interist, ma gandesc la sferturile din '65, Liverpool - Inter.
Pe Anfield Road, s-a terminat exact ca aseara, 2 - 0 pentru Liverpool.
In retur, Inter a castigat cu 3 - 0 (golul de 3 - 0 a regretatului Fachetti), Inter s-a calificat si a luat Cupa Campionilor...
Vorba aia, SPERANTA MOARE ULTIMA ....
Duminica trecuta, Liverpool a fost scoasa din FA Cup de o echipa din DIVIZIA B !!!!
Deci, totul e posibil...
Pacat de Real, da asteptam returul.
De ce pacat ? Roma a jucat destul de bine... si daca prinde o zi buna, la revedere Real....
Adevarul ca Inter a si inceput parca prea defensiv,atacau Liverpool de parca ziceai ca joaca impotriva stelistilor lol.Surpriza e Roma si chiar Olympiakos contra lui Chelsea.
Cat despre faza ca Steaua duce tot greul....e normal cand joci cu echipe fara nume...Na acum nu va suparati Important e sa ajungem sa scriem si de ai nostrii prin Champions League
WebMan, te invit sa te uiti pe youtube dupa Steven Gerrard si sa vezi ce norocos trebuie sa fie omul asta de tot da goluri din acelea de la distanta si plasate si pe jos. Poftim http://www.youtube.com/watch?v=I3k9Eb8-KUE" class="link"> aici ai 10 din golurile sale, o mica parte.
Inteleg sa fii suporter dar sa nu fii realist...
[/size]
Cu toate ca s-a terminat 2-0 e un scor incorect, golul lui Gerard cu noroc de fapt liverpool a castigat cu noroc , el a vrut sa centreze, interul in 10 oameni s-a aparat excelent zic eu, pacat de rezultat liverpool nu meriata sa castige cu 2-0 iar Rosul lui Materazzi greseala uriasa la nivelul asta nu se fac astfel de greseli. Trebuie precizat ca am fost neutru in meciu asta.
Omule, il cunosc prea bine, urmaresc fotbalul de vreo 30 ani....
Si chiar imi place despre el, mai ales ca din vara va fi jucatorul lui INTER !!!!
Dar, vorbesc depre ACEL GOL , nu a fost aceeasi RACHETA pe care lui o trage spre poarta, a fost... altceva...
Precum golul lui Kuyt, care a fost deviat de Maicon....
Deci, sunt realist...
Esti sigur de asta? Nu te intreb ironic, intreb pentru ca eu chiar sunt mirat de acest lucru avand in vedere ca, din cate auzisem anul trecut parca, Gerrard a cam fost luat pe viata de Liverpool. Da-mi te rog o sursa a acestei informatii, detalii macar, chiar sunt curios.
Ce meci a fost Arsenal - Milan!!!!Mai rar asa ceva...si culmea ca frumusetea fotbalului vine tocmai de la jucatori precum Flammini,Fabregas,Hleb...care sincer acum un an imi erau necunoscuti.La Milan doar Maldini care e un geniu si portarul,in rest praf toti,mai ales Kaka,care inca o data cred ca a castigat pe nemeritate Balonul de Aur.
Un meci foarte slab cu un Milan care s-a aparat tot meciu si cu un Arsenal incercand sa ajunga la poarta Milanului dar fara succes, Milanul aparandu-se excelent, ocazii putine cu un joc mai mult la mijloc. Eu il consider unul dintre cele mai slabe meciuri din Champions league din sezonu la acesta.
Vorbesti prostii. A fost un meci plictisitor, sarac in ocazii. Cateva ocazii natabile, doar atat. Portarul de la Milan, geniu? Ma faci sa rad. Oricum Arsenal va fi eliminata, asta-i sigur.
Acest subiect este închis.