Champions League & Cupa UEFA
Ganea: "Daca se joaca la Tel-Aviv, eu nu ma duc!"
Ionel Ganea considera ca dubla cu Beitar Ierusalim va fi una foarte dificila pentru Dinamo. "Consider ca Beitar este un adversar mai bun decat Hibernians. Trebuie sa ii luam in serios pe israelieni", a spus Ganea. Atacantul, mai in gluma mai in serios, a anuntat ca daca meciul se va disputa in zona de conflict, atunci nu va mai pleca cu echipa!
"Nici nu ma gandesc sa joc la Tel-Aviv!", a zis Ganea. "Nu stiu foarte multe despre ei... Am auzit doar ca au un sponsor puternic!"
:roll:
Ionel Ganea considera ca dubla cu Beitar Ierusalim va fi una foarte dificila pentru Dinamo. "Consider ca Beitar este un adversar mai bun decat Hibernians. Trebuie sa ii luam in serios pe israelieni", a spus Ganea. Atacantul, mai in gluma mai in serios, a anuntat ca daca meciul se va disputa in zona de conflict, atunci nu va mai pleca cu echipa!
"Nici nu ma gandesc sa joc la Tel-Aviv!", a zis Ganea. "Nu stiu foarte multe despre ei... Am auzit doar ca au un sponsor puternic!"
:roll:
Așa sunt toți la dinamo ar face totul pt echipă atâta timp cât nu găsesc o ofertă mai bună
Corect!
Au probleme în campionat...cu arbitrii bineînțeles...dar când joacă cu echipe din afară nu-i mai favorizează nimeni... de asta joacă mai bine :p :p :p
Succes în Liga Campionilor!
Am și pentru campionat o urare pentru voi...: "VEDEAVA-ȘI ÎN "B" SĂ VEDEȚI ȘI VOI CUM E"
:U: :U: :U: :U:
nu punem nenea, noi astia stelistii suntem mai lenesi asa, nu ne putem trezi la 8 ca sa vedem un meci, in schimb voi deja aveti experienta, va reacomodati repede
FC Steaua a stabilit pretul biletelor pentru meciurile ce se vor disputa pe teren propriu in grupele Ligii Campionilor:
FC Steaua - Olympique Lyon - 26 septembrie.
Preturi bilete:
Peluze 50 RON
Tribuna II 100 RON
Tribuna I 150 RON
FC Steaua - Real Madrid - 17 octombrie
Peluze 100 RON
Tribuna II 200 RON
Tribuna I 300 RON
FC Steaua - Dinamo Kiev - 21 noiembrie
Peluze 35 RON
Tribuna II 50 RON
Tribuna I 100 RON
astia isi bat joc.... e exagerat de mult.
crezi tu.. mai trebuie sa si mancam si sa platim netul 1.000.000 la peluze este exagerat.
Nu am zis ca nu este, am zis doar ca vor avea stadionul plin
Acest subiect este închis.