Australian Open 2009

DonReid (97 mesaje) (Moderator Junior)
30-Ian-2009, 07:01 Top

Vom avea o finală clasică între Roger Federer si Rafael Nadal după o semifinală de "numai" 5 ore.

Costin Lucian (131 mesaje) (Utilizator)
30-Ian-2009, 10:01 Top

Vom avea o finală clasică între Roger Federer si Rafael Nadal după o semifinală de "numai" 5 ore.

Si as spune ca aceasta semifinala a fost cel mai frumos meci care l-am vazut in ultima vreme.Eu unul sper in finala sa castige Nadal,dar daca castiga Federer il astept pe Kralizec sa dea o bere ca doar pe Roger a pariat la inceputul turneuluiSmiley
La junioare Ana Bogdan a fost invinsa 6/1 6/3.

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
30-Ian-2009, 11:01 Top

Sper sa fi obosit Nadal, azi, cu astea 5 seturi iar Federer totusi a avut o zi in plus pentru odihna. Si DA, dau si mai multe beri... Smiley

30-Ian-2009, 11:01 Top

Oricum va fi un meci pe cinste sunt sigur,cat despre castigator,as spune ca oricare dintre cei doi are ceva de castigat,si anume Federer poate ajunge la cel de-al 14-lea titlu de Grand Slam,iar Nadal ar fi primul spaniol din istorie care castiga la Melbourne,plus ca ar fi si primul titlu al lui la Australian Open,el mai avand nevoie doar de US Open pentru a fi castigat toate cele 4 Grand Slams.
Iar la fete mi-as dori Safina.

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
31-Ian-2009, 01:01 Top

Fedex castiga. 3-1 la seturi

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)
31-Ian-2009, 01:01 Top

Va castiga Nadal cu 3 - 2 la seturi.

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
prodi (1,805 mesaje) (Utilizator)
31-Ian-2009, 05:01 Top

Nadal indiferent cu cat Smiley.

31-Ian-2009, 02:01 Top

Frumos primul set Smiley

L.E: Lasă că vom avea mâine o finală adevărată !

1-Feb-2009, 09:02 Top

Va castiga Nadal cu 3 - 2 la seturi.

Ai jucat si la pariuri?SmileyCe meci frumos,de fapt se anticipa.Mi-a parut asa de rau de Roger,saracul ce mai plangea,dar m-am bucurat pentru Rafa.Cu siguranta va ajunge Federer la 14 Grand Slams dar cred ca la Wimbledon.Succes la amandoi in continuare,pentru ca raman 2 maestrii ai acestui sport.

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)

Ai jucat si la pariuri?SmileyCe meci frumos,de fapt se anticipa.Mi-a parut asa de rau de Roger,saracul ce mai plangea,dar m-am bucurat pentru Rafa.Cu siguranta va ajunge Federer la 14 Grand Slams dar cred ca la Wimbledon.Succes la amandoi in continuare,pentru ca raman 2 maestrii ai acestui sport.

N-am jucat la pariuri, era doar un simplu pronostic. Smiley

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.

Smiley( Cred ca numai eu am pierdut meciul. Stie cineva unde se poate vedea? Daca nu in intregime macar cateva seturi.. Mersi mult.

Oricum ma bucur enorm pentru Nadal Smiley.

1-Feb-2009, 10:02 Top

Smiley( Cred ca numai eu am pierdut meciul. Stie cineva unde se poate vedea? Daca nu in intregime macar cateva seturi.. Mersi mult.

Oricum ma bucur enorm pentru Nadal Smiley.

Cu siguranta il mai da in reluare pe Eurosport zilele astea,poate daca ai un program gasesti,pe net nu stiu sa zic unde.

1-Feb-2009, 11:02 Top

Cu siguranta il mai da in reluare pe Eurosport zilele astea,poate daca ai un program gasesti,pe net nu stiu sa zic unde.

Multumesc.. aveam de gand oricum sa incerc. Ma gandeam ca e si pe net.. desi habar n-am unde sa caut ..

1-Feb-2009, 11:02 Top

Multumesc.. aveam de gand oricum sa incerc. Ma gandeam ca e si pe net.. desi habar n-am unde sa caut ..

Încearca să-ți faci cont la link-ul de mai jos.

http://tennistorrents.com/" class="link">http://tennistorrents.com/

3-Feb-2009, 11:02 Top

Va mulțumim că ați stat pe recepție la această ediție a Australian Open-ului și vă așteptăm și la anul==.

TOPIC CLOSED.

Acest subiect este închis.