Australian Open 2009
Citat:
În prealabil postat de prodi

Andy Roddick - Roger Federer - Aici da meci

Sincer sa fiu, cred c-ar fi fost mai interesant un meci intre Roger Federer si Andy Murray

Mie nu imi place deloc de Murray.. de fapt nici de Roddick nu imi place, si nici de Federer in mod special(bine.. Federer e Federer..)
Dar totusi , Roddick e peste Murray.. o sa fie mai echilibrat (cred?) asa..
Dar totusi , Roddick e peste Murray.. o sa fie mai echilibrat (cred?) asa..
În fața lui Federer îți spun eu că Roddick nu prea are șanse, pe când Murray avea șanse măricele deoarece elevețianul nu poate suporta jocul scoțianului.
Iar Fernando Verdasco,ala care a terminat-o pe Ana Ivanovici ca tenismena si caruia ii place viata de noapte(dupa cum zicea acest titan al comentatorilor sportivi,neica Topescu),s-a calificat in semifinala unde il va intalni pe ''RAFA''.
Inca un mic update,la feminin junioare, avem doua fete in primele opt(sferturi),si anume:
Ana Bogdan(2) care a dispus de rusoaica Kirilova(14) cu 6/3 4/1 abandon al rusoaicei
Elena Bogdan(4) care a dispus de rusoaica Bachina(13) 4/3 abandon al rusoiacei
In sferturi Ana Bogdan o va intalni pe frantuzoaica Mladenovic,favorita nr.7 al competitiei,iar Elena Bogdan pe britanica Robson,favorita numarul 5 al competitiei.Bafta la amandoua,in special Anei.
Din pacate nu avem la juniori baieti pe nimeni.
Azi noapte,rezultate junioare feminin:
Ana Bogdan(2) a invins-o pe Mladenovic 6/4 6/2
Elena Bogdan(4) s-a retras la scorul de 3/6 5/2 in fata lui Robson
Astfel AnA Bogdan va juca semifinala impotriva favoritei numarul 3 din Rusia,Pervak.Mult succes Ana!
Acest subiect este închis.