Subtitrare Struggle for Life (Kampen for tilværelsen) - Sezonul 2

Dramă

8.3 / 10

(618 voturi)

Durată

45 min

Regie

Bjørn Olaf Johannessen, Erlend Loe, Per Schreiner

Distribuție

Bartek Kaminski, Ola G. Furuseth, Tone Beate Mostraum

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Struggle for Life (Kampen for tilværelsen) - Sezonul 2 (2014) Subtitrare Struggle for Life (Kampen for tilværelsen) - Sezonul 2 - ro

Lupta pentru existenţă

Traducător

valgog

Uploader

666

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

8

Descărcări

187

Adăugat: 29-Ian-2024, 19:37

Actualizat: 28-Feb-2024, 04:23

Sezonul 2 complet, 8 episoade, pentru WEB-DL. Enjoy!

Mai multe informații

The struggle for existence is about the linguist Tomasz Novak (28) traveling from Warsaw to Norway to collect what he believes is a quick buck from a father he has never met. His project is proving to take time and along the way he becomes ever more integrated in the Norwegian society, represented by a privileged and well-meaning group of citizens, which in turn gives us a picture of the current Norwegian life.

Lupta pentru existență este despre lingvistul Tomasz Novak (28 de ani) care călătorește din Varșovia în Norvegia pentru a colecta ceea ce crede că sunt bani câştigați uşor de la un tată pe care nu l-a întâlnit niciodată. Proiectul său se dovedește a necesita timp și pe parcurs devine din ce în ce mai integrat în societatea norvegiană, reprezentată de un grup privilegiat și bine intenționat de cetățeni, care la rândul său ne oferă o imagine asupra vieții norvegiene actuale.

Comentarii (7)