Subtitrare Lawn Dogs

Dramă

7.2 / 10

(80 voturi)

Durată

101 min

Regie

John Duigan

Distribuție

Sam Rockwell, Kathleen Quinlan, Mischa Barton

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Lawn Dogs (1997) Subtitrare Lawn Dogs - ro

Inocenta periculoasa

Traducător

CatalinM

Uploader

CatalinM

FPS

25.000 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

513

Adăugat: 22-Ian-2012, 20:38

Actualizat: 22-Ian-2012, 20:38

Ultimul film distribuit sub semnul celor de la Rank Organisations (aia cu gongul). Iar cand cineva asteapta aproape 2 ani sa-i apara subtitrarea in limba romana... merita sa faci un efort.

Mai multe informații

In the affluent, gated community of Camelot Gardens, bored wives indiscriminately sleep around while their unwitting husbands try desperately to climb the social ladder. Trent, a 21-year-old outsider who mows the neighborhood lawns, quietly observes the infidelities and hypocrisies of this overly privileged society. When Devon, a 10-year-old daughter from one family, forges a friendship with Trent, things suddenly get very complicated.

Inocenta copilariei este un "lux" periculos, pe care nu toti copiii si-l pot permite. Devon, o tanara domnisoara nu pune pret pe aparentele dupa care se ghideaza familia si vecinii pe care ii are in cocheta suburbie in care s-au mutat de curand, ci apreciaza prietenia sincera a lui Trent, un tanar care isi castiga banii tunzand iarba. Asa cum e de asteptat, nimeni nu va intelege aceasta prietenie si se va ajunge in cele din urma la o tragedie.

Comentarii