Subtitrare Eugenie

Dramă, Horror

4.4 / 10

(33 voturi)

Durată

87 min

Regie

Jesús Franco

Distribuție

Maria Rohm, Marie Liljedahl, Jack Taylor

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Eugenie (1970) Subtitrare Eugenie - en

Eugenie

Traducător

yafi

Uploader

Anonim

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

N/A

Descărcări

209

Adăugat: 31-Mai-2016, 22:50

Actualizat: 31-Mai-2016, 22:50

Release(s): Eugenie the Story of Her Journey Into Perversion aka Marquis de Sade's 'Philosophy in the Boudoir' (1970) SP BRD 720p ,

Mai multe informații

Eugenie, an innocent young woman, is taken to an island paradise where she initiated into a world of pleasure and pain controlled by the sinister Dolmance. But when she surrenders to her own forbidden fantasies, Eugenie becomes trapped in a frenzy of drugs, sadomasochism and murder. Can a frightened girl in the grip of carnal perversion find sanctuary in the orgies of the depraved?

Albert Radeck este un scriitor și critic literar de succes preocupat de erotism și de scriitorii de literatură erotică. El locuiește undeva la periferia Berlinului împreuna cu fiica sa vitregă, Eugenie. Mama acesteia murise la doar două zile de la nașterea fetei, Albert crescând-o singur pe tânără. Eugenie descoperă în biblioteca tatălui cărți care încep să-i aprindă imaginația erotică, între cei doi începând o relație aflată undeva la limita incestului. Când Albert este invitat să țina o conferință la Paris, Eugenie îl va însoți, prilej favorabil pentru Albert de a-și pune în aplicare planul de a comite crima perfectă în complicitate cu fiica sa vitregă. Cel care va bănui ceva va fi un alt scriitor- Atilla Tanner care se va afla mereu pe urmele celor doi, mai ales că ei nu se vor limita la o singură crimă. Când Eugenie se va îndrăgosti, lucrurile o vor lua într-o direcție mai puțin așteptată.

Comentarii