Wimbledon 2009

DonReid (97 mesaje) (Moderator Junior)
1-Iul-2009, 03:07 Top

Are vreun adversar pe masura Federer?

prodi (1,805 mesaje) (Utilizator)
1-Iul-2009, 03:07 Top

Eu speram la o surpriza din partea lui Del Potro, dupa ce a mers bine si la Rolland Garros, dar a dezamagit.. Cred ca din ce a ramas doar Djokovic(tin cu Djokovic) si Murray(pe care il urasc).

4-Iul-2009, 03:07 Top

Finala Serena Williams cu Venus Williams Smiley

4-Iul-2009, 04:07 Top

...da .. a cata oara?

Si Federer - Rodick. Chiar nu ma asteptam sa ajunga Rodick in finala.. mizam pe Murray.. Hai Federer!

4-Iul-2009, 06:07 Top

WINNER: SERENA WILLIAMS ==

Asteptam si finala de maine.

5-Iul-2009, 08:07 Top

Ce meci a fost! Smiley

Felicitari Federer.

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
5-Iul-2009, 08:07 Top

Pe mine m-a enervat comentatorul (nu CTP). Toate mingile erau fabuloase, miraculoase, inventate, etc... M-a DISPERAT!!! Din pacate era singurul canal care-l transmitea.
Ma bucur ca a castigat Federer.

5-Iul-2009, 09:07 Top

Mda.. eu urasc in general comentatorii.. Au un fix pe o echipa sau un jocator, depinde de sport, si cu aia o tin tot meciul. E clar ca Federer e peste Rodick, dar asta nu inseamna ca meciul e decis de Federer; cand juca putin mai prost, si facea Rodick puncte(setul 4), meciul era decis de evolutia putin mai proasta a elvetianului, iar in celelalte seturi, cand reusea acele game-uri albe tot de el depindea toata soarta meciului lol. Daca reusea Rodick sa faca si in setul 4 ce a facut in 3, imediat ziceau ca Rodick a fost omul meciului, ca a pierdut pe mana lui setul 2 in special, si 3, la tie-break etc.

Oricum, felicitarile mele Federer, e un campion adevarat, dar imi pare totusi rau ca l-a detronat pe Nadal. Eu zic ca daca trece peste aceasta accidentare, si o tine tot asa, il va intrece pe Roger Smiley.

6-Iul-2009, 07:07 Top

De intrecut il va intrece sigur.
Intrebarea este cand?

6-Iul-2009, 11:07 Top

Ah nu, nu la asta ma refeream. Ma refeream ca il va intrece la turnee castigate Smiley. Federer bate in retragere... (hai sa fim seriosi, 3 ani maxim) si oricum, era cam peste el de multa vreme..

Acest subiect este închis.