Whitechapel (2009)

ledro (49 mesaje) (Utilizator)
9-Sep-2013, 00:28 Top

Rog subtitrari sezonul 4 din Whitechapel. (Cand se va putea).
http://www.imdb.com/title/tt1186356/?ref_=sr_1
Multumesc frumos.

BlackAmber (46 mesaje) (Utilizator)
9-Sep-2013, 09:24 Top

Îl aveam în plan, ledro.
Doar că sunt puţin în urmă cu Copper şi, dată fiind lipsa evidentă de interes pentru Whitechapel S03, mi-am zis că nu-i chiar o prioritate sezonul 4.
Dar dacă tu zici că eşti interesată, să vedem ce putem face. Smiley

Dacă vrei să stingi focul cu foc, aminteşte-ţi că profesioniştii folosesc apă.
ledro (49 mesaje) (Utilizator)
9-Sep-2013, 09:55 Top

Multumesc mult pentru raspuns. Cand se va putea. Nu e nici o urgenta. Multumesc din suflet inca o data. Smiley Smiley

9-Sep-2013, 10:02 Top

Şi eu îţi mulţumesc. Smiley

kane2007 (69 mesaje) (Utilizator)
9-Sep-2013, 21:29 Top

Whitechapel nu-i Game of Thrones ca audienţă, dar e captivant. Iar despre tine, BlackAmber, ştiu că apreciezi în primul rând calitatea, apoi cantitatea. Nu te-ai săturat de verva şi voioşia personajelor din Castle şi Rizzoli...? Nu îţi este dor de atmosfera dezolantă, sumbră şi mai aproape de realitate din miniseriile britanice? Chiar dacă sunt mult mai puţini, aceste seriale îşi au ultraşii lor. Smiley

Modificat 9-Sep-2013, 23:13

9-Sep-2013, 23:07 Top

Nu mă înţelege greşit, kane2007. N-am spus că nu-l traduc pentru că nu are audienţă mare, am spus că l-am amânat puţin fiindcă nu pare să fie chiar atât de prioritar. Şi mai am şi restanţe la Copper. Pe care ţi-l recomand, apropo. Smiley

Doar ştii că eu nu traduc pentru audienţă, exemplu 55 Degrees North (maximum 30 de descărcări/episod). Şi l-am făcut pe tot.

Şi, da, să ştii că mi-a fost dor de atmosfera dezolantă, sumbră din Whitechapel. Dar ştii cum e cu gusturile... Ceea ce mie mi se pare superb altuia i se pare hâd.