What I Like About You
Știu că cerința mea e destul de mare și apreciez munca pe care o faceți, dar aș dori măcar să știu dacă dorește cineva să se apuce de http://www.imdb.com/title/tt0321018/" class="link"> What I Like About You .
Este o comedie destul de reușită după părerea mea, cu 2 actrițe cunoscute (zic eu), Jennie Garth ( Beverly Hills, 90210 - Kelly Taylor) si Amanda Bynes ( Love Wrecked, She's the Man, Hairspray, Sydney White )
Scurtă descriere despre serial:
What I Like About You este un serial de comedie spumos, care ne spune povestea lui Valerie "Val" Tyler (Jennie Garth) și povestea surorii ei mai mici, Holly Tyler (Amanda Bynes) . Val este o fire mai nevrotică, organizată, care este un adevărat maestru în dat ordine. Holly este o adolescentă obișnuită, puțin narcisistă și plină de viață, care nedorind să se mute cu tatăl ei în Japonia, unde acesta avea o noua slujbă, aranjează totul în așa fel încât să se mută cu sora ei mai mare în apartamentul acesteia din New York. Serialul ne prezintî douî surori cu o fire puternicî, care se iubesc și se bucură pe parcurs de prieteni adevărați (Lauren este prietena lui Val, iar Gary este cel mai bun prieten al lui Holly). Le putem vedea pe parcursul episoadelor implicate în diferite relații care uneori merg sau nu, dar ele știu întotdeauna că se pot baza una pe cealaltă.
sursa: cinemarx
Subtitrarile în limba engleză sunt urcate pe site.
Mulțumesc.