We're the Millers
Daca s-ar putea, va rog frumos, o sincronizare pentru varianta We're.the.Millers.2013.EXTENDED.720p.BluRay.x264-SPARKS
http://www.imdb.com/title/tt1723121/. Multumesc anticipat!
Pai sper sa reuseasca cineva(Distel presupun), 9 min diferenta, pt. ca varianta webrip a fost cenzurata de tarile idioate care dubleaza si nu suporta sa vada bulane si sani.
Eu nu am incercat crezand ca are dialoguri in plus sau diferite.
Daca nu face nimeni o sa incerc, dar nu promit nimic.
Modificat 31-Oct-2013, 20:55
Aha! Pai o sa asteptam si o sa vedem daca se poate face ceva!
pai nu, ma gandeam sa nu insist:-?..am zis ca las mesaj aici si cine o sa aiba timp, o sa faca
Ma gandeam, daca face cineva sa spuna si o sa ma apuc si eu de la coada, macar ajut cu cateva linii, acolo, cat mai am tigari, ca daca le termin nu mai am rabdare.
Na ca m-am laudat degeaba, m-a invitat vecinu' la bere.
Scuze.
Modificat 31-Oct-2013, 21:05
Pai da, dar nu pot sa ma apuc sa ii intreb pe toti ..poate s-a si apucat cineva deja, de aceea astept, ca mereu se realizeaza o sincronizare la cerere! Nu stiu ce sa zic..:-?
Eu oricum mi-am facut datoria, am pus o cerere si astept!
Sincro este pe site! Mii de multumiri Distel!
Da, sync manual, cel mai "iubit" de sincronizatori. O adevarata "placere". Am mai bagat-o in SW si am mai rezolvat cateva linii suprapuse. Asa ca va rog sa descarcati din nou de pe site. Multumirile de rigoare trebuie indreptate catre HiceCristian. El a facut tot ce era mai important. Fara traducatori nu ar mai exista sincronizatori. Sanatate!
Esti un domn, DISTEL!
Acest subiect este închis.