Anime & manga » Vampire Knight

  • Cea mai veche amintire a lui Yuki este o noapte cu ninsoare, cand a fost atacata de un vampir si salvata de un altul, Kaname Kuran. Zece ani mai tarziu, Yuki Cross, fiica adoptata a directorului academiei Cross, a crescut si a devenit un prefect al scolii ce are doua scopuri: sa protejeze studentii din cursurile de zi (oamenii) de studentii din cursurile de noapte (vampirii) si sa apere adevarata identitate a studentilor din cursurile de noapte pentru a nu fi descoperiti de studentii din cursurile de zi. Amicul ei pazitor, Zero Kiryu, un prieten din copilarie ai carui parinti au fost ucisi de un vampir pursange, e determinat sa ii ucida pe toti si refuza sa aiba incredere in ei. Destinul insa e crud, Zero devenind el insusi un vampir, fiind muscat de un vampir pur-sange cu patru ani in urma, Shizuka Hiou. Kaname, salvatorul lui Yuki, conduce grupul studentilor de noapte, cu ajutorul lui Takuma Ichijo (vice presedintele).
    Mie personal mi-a placut la nebunie acest anime. Ideea in sine mi s-a parut geniala. I mean, o intreaga de clasa de asa-zisi 'nocturni' ce sunt de fapt vampiri nobili.
    Grafica... no comment. Impecabila. OST-ul e foarte original si plin de mister.
    Personaje... hmmm... dintre fete Yuuki (fara discutie) si prietena lui Shiki (am un lapsus in privinta numelui). Ruka ma dispera la culme, no idea why ?! Baietii Smiley Ei bine, daca nu e mai mult decat evident... Zero rocks! :yeah: Pe Kaname il detest... poate fiinca e prea posesiv cu Yuuki. :?

    Voua ce impresii v-a lasat acest anime ? Sper ca bune, altfel... Smiley