Vantage Point

Mr_Koko (11 mesaje) (Utilizator)
11-Mar-2008, 12:03 Top

Am postat subtitrarea la Vantage Point si a disparut de pe site !!!!!! Ma intreb de ce oare? Pentru ca era traducerea facuta de cineva de pe alt site concurent? Ma rog. Daca asa merg lucrurile pe aici. Eu am vrut sa fac un bine pentru ca f. multi au cerut sub. la acest film. Multumesc.

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
11-Mar-2008, 12:03 Top

Am postat subtitrarea la Vantage Point si a disparut de pe site !!!!!! Ma intreb de ce oare? Pentru ca era traducerea facuta de cineva de pe alt site concurent? Ma rog. Daca asa merg lucrurile pe aici. Eu am vrut sa fac un bine pentru ca f. multi au cerut sub. la acest film. Multumesc.

Aici se respecta vointa traducatorului. Nu suntem un site care strangem de pe tot netul si punem aici sa ne dam rotunzi. Fiecare face o munca benevola si este liber sa-si urce subtitrarea unde doreste.

Mr_Koko (11 mesaje) (Utilizator)
11-Mar-2008, 05:03 Top

In fine, nu cred ca vointa traducatorului era de a nu pune sub. pe alt site. In ceea ce priveste fraza "Nu suntem un site care strangem de pe tot netul si punem aici sa ne dam rotunzi", nu a spus nimeni nimic, doar ca, eu il cred cel mai popular site de subtitrari si de aceea mi-am permis sa uploadez sub.

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
11-Mar-2008, 07:03 Top

Poti uploada o subtitrare in momentul in care-i aduci o imbunatatire: o sincronizare, o corectie, o rearanjare a randurilor, diacritice... si, evident, daca o traduci. Exista echipele de traducatori ale acestui site, exista traducatori independenti care-si urca subtitrarile doar aici, exista traducatori care uploadeaza si aici, si in alta parte... cum exista si traducatori care posteaza doar pe alte site-uri. In momentul in care realizezi o subtitrare, tu ca traducator, o pui unde vrei. E dureros cand in doua, trei zile munca ta este preluata pe alte site-uri, fara voia ta, si tu nu poti face nimic.

(Vizitator)
13-Mar-2008, 02:03 Top

nu cred ca vointa traducatorului era de a nu pune sub. pe alt site. In ceea ce priveste fraza "Nu suntem un site care strangem de pe tot netul si punem aici sa ne dam rotunzi", nu a spus nimeni nimic, doar ca, eu il cred cel mai popular site de subtitrari si de aceea mi-am permis sa uploadez sub.

Pentru faptul ca ai uploadat subtitrare la "Borderland" si te-ai trecut autor la ea, aceasta fiind in mod evident furata din alta parte, ai un warn. La proxima abatere ti se retrage dreptul de upload de pe site si primesti ban si pe forum, si pe site. Nu e prima oara cand faci astfel de lucruri, te-am urmarit de mai demult. E ultimul avertisment ce-l mai primesti inainte de a fi exclus din comunitatea noastra.