Va redeveni Dl Traian Băsescu presedinte?
Daca mai ai nelamuriri, intreaba-ma.
Fii sigur ca am inteles foarte bine procedurile. Am scris in topicul de mai sus SUSPENDA, nu DEMITE. Ideea era alta: pentru ce sa-l suspenzi, chiar si pentru o luna, atat timp cat presedintele e ales de popor si nu de Parlament? Ce drept moral are o mana de 300 si ceva de oameni sa suspende un om ales de milioane de oameni? Asta era toata chestiunea. Mai ales ca, Curtea Constitutionala a zis clar ca nu a incalcat Constitutia. Doar ca niste oligarhi sa-si arate muschii ca asa vor ei, indiferent de ce zice majoritatea electoratului? Nu e normal deloc.
Curtea a zis ca nu a incalcat GRAV Constitutia. Pricepi? Iar parlamentul se inscrie in legalitate prin votul pentru suspendare, ok?
Daca asa e legea, tie ce nu-ti convine? Sa nu mai respectam legea si sa iesim in strada ca sa-l proclamam pe Basescu Fuhrer?
BTW... ce kitch de miting
Cu toate ca au adus pensionarii din Constanta. Voi de ce nu l-ati sustinut in Piata?
Sa zicem ca ai dreptate, dar daca obtine majoritatea (vorbim ipotetic), cei 322 sau cati or fi isi vor cere scuze ca au incalcat vointa poporului si-si vor da demisia?
Eu nu cred.
Cat despre incalcatul constitutiei te contrazic. Toate punctele pe care s-a inceput procedura au fost respinse, deci nu a existat motiv de incalcare grava a constitutiei pentr a se face asa ceva.
Daca citeai cu atentie, acest lucru se face pentru inalta tradare, care nu cred ca este cazul.
Suspendarea a fost un joc de imagine... Capitanul e obisnuit cu furtuna.... Vom ajunge sa alegem intre Jiji si El Capitano....
Cum s-a intamplat in 2000 si a trebuit sa legem intre Bunicuta si Tribun... oare cine va iesi (e cam retorica) )
http://basescu.geenza.com" class="link">
Pentru cei interesati si de alte statistici.
Esti agent electoral?
Mai nu stiu, dar prin legea de azi deja s-a dovedit ca nesimtirea nu mai are limite...
Ce sa mi vorbim de decenta, respectarea Constitutiei si a cetateanului acestei tari...
Iti garantez ca lumea va vota nu ca-l iubeste pe Basescu, ci ca sunt scarbiti de actiunile parlamentului.
Ce sa mi vorbim de decenta, respectarea Constitutiei si a cetateanului acestei tari...
Iti garantez ca lumea va vota nu ca-l iubeste pe Basescu, ci ca sunt scarbiti de actiunile parlamentului.
Sau scirbiti de Basescu, nu?
Acest subiect este închis.