Uhrin jr
Cei de la Poli cand ll-au adus pe Uhrin Jr. s-au bazat pe faptul ca Uhrin senior a fost un mare antrenor , cel putin asa cred eu
Si inca ceva a calificat anul trecut pe Mlada Boleslav in grupele cupei uefa , cu noroc desigur , probabil si acesta a fost un lucru important cand l-au adus cei de la Poli
Dusan Uhrin jr.
" Dupa o accidentare, Dusan Uhrin Jr. s-a concentrat asupra carierei de antrenor. In 1990, la doar 23 de ani a inceput ca antrenor la echipa RH Strasnice. Intre 1992 si 1994 a antrenat echipa PSK Union Praga. In 1994 a preluat echipa Slavoj Vysehrad cu care a reusit sa promoveze din liga 5 in liga 4. In sezonul 1997/98, Dusan Uhrin a antrenat echipa a doua a clubului Sparta Praga in liga a 3-a iar dupa acest sezon a preluat pana in anul 2000 echipa Tatran Po¹torná din liga 2. In anul 2000, Dusan Uhrin a plecat la Slavia Praga ca antrenor al echipei a doua iar in 2001 a devenit antrenor secund la prima echipa. In sezonul 2002/03 devenit antrenor secund la Bohemia Praga, in etapa a 5-a preluand postul de antrenor principal. Deoarece a retrogradat, a fost demis la sfarsitul sezonului si readus ca antrenor in 2004. In octombrie 2004 a plecat la Mlada Boleslav care atunci era lanterna rosie. Dusan Uhrin a salvat echipa de la retrogradare si a obtinut in sezonul urmator locul 2 in prima liga. In sezonul 2006/07 a reusit sa se claseze cu Mlada Boleslav pe locul 3 si a obtinut calificarea in Cupa UEFA. Incepand cu sezonul 2007/2008, Dusan Uhrin este antrenor la Poli. " [fcupoli.com]
"Performantele" juniorului nu spun nimic. Asa presupun si eu, ca a fost adus mai mult pentru performantele tatalui. Dusan Uhrin senior a obtinut locul 2 la Campionatul European din 1996 antrenand nationala Cehiei.
Nu chiar dar nici cine stie ce nu sunt. Mie cu toate k nu imi place dinamo deloc, imi place de Rednic, Andone, imi placea Zenga. Olaroiu a avut noroc si Hagi sper sa faca treaba mai buna decat pana acum. K ati vazut si voi ce a facut k antrenor pana acum.
Slabe sanse.
Slabe sanse.
Vom vedea.
Acest subiect este închis.