Tripping The Rift - The Movie - 2008
Salut,
Cum urc si eu subtitrari ? Am urcat pe alte site-uri(nu dau nume) , dar ca sa se dea mari, si-au pus numele lor pe suburile mele si nu imi place ca eu sa muncesc si altul sa traga foloasele, si acum imi caut site sa urc suburi.
Deci aici cum se procedeaza! ?
Mici fragmente din SRT, traducerea pentru Tripping The Rift - The Movie - 2008:
15
00:02:36,858 --> 00:02:39,308
Aceste locale yokels
da-mi creeps!
16
00:02:39,378 --> 00:02:41,624
Nonsense.
Acestea sunt, probabil, doar timid.
22
00:02:54,696 --> 00:02:56,632
Hier kommen sie de printesa.
621
00:37:19,605 --> 00:37:22,537
Sunt orice cale de a avea succes
achizitie your mind off acest comoara
Fara comentarii.
Îți recomand cu căldură și subtitrarea Young People Fuckin
doar sa o vizionezi.... și mai vorbim.
Aaaa...si un sfat. Am vazut ca ai folosit program automat de traducere pentru realizarea subtitrarii. Am fost ingaduitori si ti-am acceptat cele 2 subtitrari facute astfel, dar crede-ma ca la a treia subtitrare n-o sa mai exista aceasta ingaduinta. Ori te apuci sa traduci manual, asa cum se face o subtitrare, ori o alta subtitrare automata nu va mai avea ce cauta pe site-ul acesta. Multumesc!
Da, ne pare rau. S-a pus o atentionare la cele 2 subtitrari ca au fost realizate automat, pentru a-i mai da o sansa traducatorului sa se apuce de traducere cum trebuie, dar crede-ma ca alta sub. de genul acesta n-o vom mai tolera vreodata.
Imi pare rau, dar noi nu vrem sa fim bagati in razbunarile tale personale cu anumite site-uri. Ti-am acordat o sansa, ca esti la inceput, dar alta sansa nu vei mai vedea. Pana vei uploada sub.corecte, acele 2 sub.vor fi sterse. Eu zic ca am fost cat se poate de rezonabili.
Asa ceva este o rusine la adresa unui site de subtitrari.
Ai dreptate. Le-am sters deja.
Inteleg ca titrari.ro nu sunt un site "iubit" peste tot in lumea asta, dar daca mai urci subtitrari de acest gen intri in conflict cu regulamentul, care astazi tocmai a fost updatat, caz in care vei suporta rigorile acestuia. Iar legat de "razbunarea" ta pe titrari.ro, cred ca exista modalitati mult mai inteligente de a te spala pe maini decat plonjand in piscina si murdarindu-i si pe altii. Fa-ti site si fa ce vrei pe el, e dreptul tau ca internaut, nimeni nu ti-l rapeste, dar nu implica oameni pe care ii intereseaza decat sa vada un film cu o subtitrare inteligibila in limba romana. Asteptam sa vii cu subtitrarile corectate, cum ai promis, altfel vei primi ban si pe site, si pe forum.