Too Late The Hero....1970 Pls Sub....!

Niklai (84 mesaje) (Utilizator)
18-Iul-2009, 12:07 Top

Un film extraordinar de bun dar din pacate nu are sub. in limba romana cine se indura sa faca o sub in lb.romana subpack exista in mai multe limbi nu si in romana.Cu stima celor ce fac aceasta munca minunata benevol Niklai.

18-Iul-2009, 07:07 Top
24-Iul-2009, 08:07 Top

Am tot cautat subtitrare dar....niik ce pacat mai asteptam Niklai.

27-Iul-2009, 09:07 Top

Grea limba engleza asta firar sa fie daca am facut numai lb.rusa.....e greu de tradus.....!

3-Aug-2009, 06:08 Top

Patience.....!

19-Aug-2009, 09:08 Top

E bun filmul l-am vazut fara titrare e EXCELENT.Cine are curaj sa faca o traducere?

DeianVendetta (316 mesaje) (Moderator)
19-Aug-2009, 09:08 Top

Îmi pare rău că intervin, dar nu mai posta de atâtea ori... ai un buton de edit .
Regulile spun că nu ai voie să faci double-post, iar tu ai postat de șase ori consecutiv.
Faza cu filmele vechi e că trebuie să fie extraordinar de bune pentru a li se face o traducere în prezent și gratis.
Mai degrabă, iei legătura cu un traducător care te-a impresionat sau căruia îi respecți munca și îi propui să-ți traducă filmul pentru o anumită sumă de bani. Așa chiar mi se pare să ai sorți de izbândă.
Îți urez succes.

20-Aug-2009, 11:08 Top

Multumesc d-le Moderator pt.urecheala facuta asa este ai mare dreptate am sa incerc si varianta asta pe care mi-ai propus-o.Pentru un film vechi si bun fac orice.Niklai.

Acest subiect este închis.