Titrari.ro in top LOL
Cea mai tare faza...
Dupa ce am cerut sa scoata o subtitrare postata de mine acolo...si spre mirarea mea a avut peste 400 de snatch-uri in mai putin de 5 ore doar pe site-ul lor, mi-au dat ban pe site-ul lor.
Dar ce ma distreaza cel mai mult este ce a scris rozatorul.
Cititi si voi:
Oricum va iubiti intre voi ca pisica cu cainele.

Dupa ce am cerut sa scoata o subtitrare postata de mine acolo...si spre mirarea mea a avut peste 400 de snatch-uri in mai putin de 5 ore doar pe site-ul lor, mi-au dat ban pe site-ul lor.
Dar ce ma distreaza cel mai mult este ce a scris rozatorul.
Cititi si voi:
Oricum va iubiti intre voi ca pisica cu cainele.

Forbidden kingdom:
Data: 2008-05-07
Ora: 18:14:31
Adăugat în: 2008-05-06 23:59:01
Si exemplele pot continua.
Eu voi da doua exemple pentru a se vedea cine fura si am terminat:
Lost Colony (2007) (TV)
American Crude
Astea doar in ultima zi. Daca vreti sa mergem la Adam si Eva, mai este o lista de 500.
Lost Colony (2007) (TV).
L-au furat si pe asta? Ei bine, o sa invit in curand sa vada userii cine este cu adevarat veverita_bc (personajul care se ascunde dincolo de nick), cel care se afla in spatele TUTUROR FURTURILOR DE SUBTITRARI, cel vinovat de tot ceea ce se intampla in lumea subtitrarilor din Romania.
AMC, nu l-au furat. Doar a postat un user subtitrarea acolo si ala din graba a uitat sa completeze la sectiunea Traducator.
Am verificat in subtitrare si apare traducatorul de drept. Uite si demonstratia:
889
01:23:31,107 --> 01:23:36,862
Traducerea, adaptarea și sincronizarea:
Lovendal (c) http://www.almeea.com" class="link"> www.almeea.com
Deci nu cred k asta se numeste furat :p
Am verificat in subtitrare si apare traducatorul de drept. Uite si demonstratia:
889
01:23:31,107 --> 01:23:36,862
Traducerea, adaptarea și sincronizarea:
Lovendal (c) [url]www.almeea.com[/url]
Deci nu cred k adta se numeste furat :p
Cred ca tu crezi prea mult, asa ca esti un credul.
Sau cred ca nu ai vazut ca a disparut subs.ro
Tot FURT e. Si trebuie ca totii sa stie ca in spatele acestor furturi se afla un singur personaj malefic: veverita_bc
Vai de el amarat de aluna, nu stie in ce s-a bagat... Asa e cand esti limitat si ai impresia ca ascunzandu-te in spatele unui nick poti sa-ti bati joc de cineva la infinit. Toate au o limita, iar cand o depasesti e imposibil sa nu-ti primesti pedeapsa de la soarta. Uneori insa soarta poate fi impinsa de la spate. Din pacate pentru el si din fericire pentru toti cei care l-ar vrea intre 4 scanduri, cred ca in curand se va vorbi de veverita_bc la trecut. Cat priveste persoana din spatele acelui nick, cred ca va intelege ce mare greseala a comis si prevad ca pe viitor se va apropia de tastatura asa cum ma apropiu eu de Polul Nord. Dar sa lasam destinul sa lucreze... Nimic nu este mai fermecator decat... necunoscutul.
Cred ca s-a trecut demult de nivelul de gluma, iar cand e vorba de lucruri serioase trebuie sa ne comportam ca atare.
Acest subiect este închis.