The.Taking.Of.Pelham.123.CAM.XVID-STG

DeianVendetta (316 mesaje) (Moderator)
10-Iul-2009, 09:07 Top

Am impresia ca traducerea asta nu e pentru filmul din 2009, ci pentru cel din 1974. De asemenea, nu are traducatorul mentionat si mai e si la "Ultimele Filme". Va rog verificati si daca e cazul, stergeti acea titrare.
Va multumesc.

http://subs.ro/film/2009/the-taking-of-pelham-1-2-3/20434

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)

Da, era cel din '74. Am sters-o Smiley.

Facuse aproape 800 de download-uri. Pacat... probabil ca multi au injurat ca nu se potrivea. Trebuia verificat, pentru ca avea si traducatorul sters.

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)

Pai din 800 cati au downloadat-o putea sa scrie cineva ca-i pentru varianta din '74 sau ca nu se potriveste pentru versiunea din comment. Cat despre verificare... N-ai cum sa verifici tot ce e pe site, de asta exista aceasta rubrica pentru a se putea semnala erori. Smiley Eu, personal, nu stiam ca asta-i remake, cat despre traducator, nu e singurul film tradus de cineva care nu se semneaza.

10-Iul-2009, 10:07 Top

Cand nu se semneaza e ceva la mijloc. Eu nu cred ca e o fiinta atat de altruista si modesta, incat dupa ce termina traducerea (adica o munca facuta in folosul comunitatii de internauti) sa nu se semneze. Mai rar. Si plus de asta... e un film destul de nou. Asa din cand in cand, daca mai apar filme noi, premiere si nu au un traducator cunoscut, sau vreo echipa care sa-l fii tradus, ar trebui verificat. E doar o sugestie.

Serban_Ionut_Stelian (418 mesaje) (Utilizator)
11-Iul-2009, 05:07 Top

au mai incercat si pe alt site cu varianta asta din 1974
am avut netu' oprit ca anuntam eu
am stat ca un bou sa ma chinui sa o sincronizez vreo 30 de minute ca are cateva dialoguri care se potrivesc si nu-mi cadea fisa de ce se potrivesc doar 2 linii si restul este total pe dinafara
cand in sfarsit mi-a cazut fisa imi venea sa musc din tastatura de nervi