The.Originals.S02E05.720p.HDTV.X264-DIMENSION

(Vizitator)
8-Nov-2014, 16:03 Top

@Luppu, tu ai picat de fazan, ca sa zic asa...
Au fost foarte multe discutii pe aici...
despre cei care cer imperativ o anumita traducere.
Poate ca tu nu le-ai vazut, dar ideea e ca nu poti reprosa cuiva ca intarzie cu o traducere, daca el n-a semnat vreun contract cu cineva.
De acord?
Va sfatuiesc, pe tine si pe Andreea, sa fiti mai atenti la cine traduce ceva, carei echipe apartine un anumit traducator, si dupa aceea sa mai atacati.

bursucel (1,985 mesaje) (Moderator)
8-Nov-2014, 17:59 Top

Luppu, ti se pare lipsa de respect? Pai, hai sa vedem cum e treaba cu respectul... Eu te respect pe tine, ca user, oferindu-ti o traducere de o calitate cat mai buna. Tu, ca user, imi poti arata respectul cu un simplu multumesc cand descarci subtitrarea. Dar sa-ti amintesti ca ai un cont pe acest site, doar cand ai de facut o cerere sau de facut o remarca aiurea, atunci am o problema cu tine.
Te declari fan The Originals. Sezonul 2 al acestui serial are pana acum peste 6.000 de descarcari si sunt fix 10 comentarii de multumiri, de la aceiasi oameni. Tu, nu te numeri printre ei. Daca chiar urmaresti serialul, vedeai chiar si pe traducerea din serial ca Lia face parte din alta echipa. Dar voi, userii, nu observati linia aia.
Dintre "oamenii" lui DISTEL, a raspuns unul singur. Si i s-a adresat Andreei, nu tie. Eu si Cornelia sunt special guest stars. Smiley
"Userul stapanul nostru"? Glumesti, prietene. Ai curaj sa parafrazezi "Clientul nostru, stapanul nostru"? Pe bune? Clientul ala plateste pentru un serviciu. Pe tine o subtitrare nu te costa absolut nimic. N-ai timp nici macar de un multumesc. Sunt tare in gura? Da. Sunt musafir in casa lui DISTEL? Da, ca si tine. Numai ca, spre deosebire de tine, vin cu daruri la el. De mai multe ori pe saptamana. Tu vii cu reprosuri. Te iei de un alt musafir care vine cu daruri in casa lui? Ma iau si eu de tine. Si, da. Nu uita ca suntem si noi oameni, nu roboti. Chiar avem si alte lucruri in viata. Un serial pe care tu il vezi in 45 de minute, cu o bere in fata, un traducator lucreaza la el 4-5 ore, poate si mai mult. Vrei respect? Castiga-l! Arata-mi ca-l meriti. Eu mi-am castigat respectul userilor prin munca mea. Nu ma respecti tu? Paguba-n ciuperci. Smiley Smiley

Modificat 8-Nov-2014, 18:01

https://yoursmiles.org/tsmile/yes/t2752.gif
Luppu (4 mesaje) (Utilizator)
8-Nov-2014, 21:49 Top

@Cornelia nu cred ca am atacat pe nimeni in nici unul din posturile mele si nici nu cred ca am reprosat cuiva ca a intarziat cu o traducere sau alta....

@bursucel nu stiu unde ai vazut ti lipsa de respect din partea mea fata de tine.... eu cred ca u ai o problema cu asta... crezi ca daca faci o sub ti se permite orice.... si daca citeai mai bine ceea ce am scris ai fi vazut ca spun

nu zic sa se aplice regula "userul stapanul nostru"
tot ce am cerut a fost putin respect si putin bun simt lucruri care tie iti lipsesc cu desavarsire....
cat despre "fan the originals" crede`ma ca pana acum nu am vazut nici macar un episod... si nu cred ca o sa vad prea curand vre unul... nu toti cei care descarca o sub fac lucrul asta ca sa vada filmul...

@DISTEL inca imi mentin parerea ca ar trebui sa iti inveti oamenii sa respecte pe cei din jur...

bursucel (1,985 mesaje) (Moderator)
8-Nov-2014, 21:57 Top

Luppu, m-ai spart. Personal refuz sa mai port vreo discutie cu tine. Imi pare rau ca te-am bagat macar in seama. Postarea ta trebuia inchisa din primul moment, pentru ca ai pus o intrebare cretina, si ti-am spus asta din start. Dat fiind ca nici macar nu urmaresti serialul, e posibil sa fi vreunul din smecherii de pe site-urile de seriale online. Mi-e scarba si lehamite.

https://yoursmiles.org/tsmile/yes/t2752.gif

Acest subiect este închis.