The Spy Next Door 2010

fardin (23 mesaje) (Utilizator)
22-Ian-2010, 06:01 Top
DeianVendetta (316 mesaje) (Moderator)
22-Ian-2010, 07:01 Top

Era deschis și aici un topic. De ce nu ai căutat pe forum mai întâi. Citește Regulamentul și pune-te la punct.
Aici ai celălalt topic deschis.
http://forum.subs.ro/showthread.php?t=12459&highlight=the+spy+next+door" class="link">http://forum.subs.ro/showthread.php?t=12459&highlight=the+spy+next+door

robertoozee (194 mesaje) (Utilizator)
25-Ian-2010, 05:01 Top

Totusi m-as interesa( topicul deschis de mine fiind inchis!!) daca eventual se stie ceva despre aparitia acestiei subtitrari? Multumiri.

25-Ian-2010, 06:01 Top

Tu să fii primul care mulțumește când apare subtitrarea Smiley

25-Ian-2010, 07:01 Top

Multumesc! E un raspuns f. amuzant. Ma gandeam ca stie cineva daca macar e in lucru..in fine am gresit eu ca am intrebat!

25-Ian-2010, 10:01 Top

Nu pot să-ți dau mură în gură că se face exact în secunda asta și în secunda viitoare ți-l trimit pe mail-ul personal. Have a little faith ! Dar totuși, când apare traducerea, ești tu primul care va mulțumi ?

26-Ian-2010, 07:01 Top

Il multumesc chiar acum.. .(fara sa apara)....daca asta e problema!! Multumesc anticipat ptr cel care va face subtitrare ptr The spy next door!!

iove (31 mesaje) (Utilizator)
9-Feb-2010, 08:02 Top

Nu stiu daca mai citeste cineva acest mesaj (pentru ca mai este deschis un topic pe aceeasi tema) dar filmul a aparut de o jumate de luna si caut zilnic subtitrare pe acest sait dar nimic desi pare o comedie f. buna (parerea mea)
Am hotarat sa postez si eu deoarece de obicei dupa ce postam o cerere de subtitrare apareau si subtritarile la putin timp si doresc sa multumesc din inima celor care muncesc pentru noi care nu stim engleza!

Nebuna (692 mesaje) (Moderator)
9-Feb-2010, 08:02 Top

Subtitrarea va aparea in momentul in care un traducator va avea chef sau timp liber pentru a-l traduce.

Ai putina rabdare. Sunt sigura ca se va face o subtitrare si pt filmul acesta. Probabil se asteapta un subpack.. Sa traduci la casca nu e chiar asa de usor. Smiley

Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present.
TacTical (21 mesaje) (Utilizator)
12-Feb-2010, 10:02 Top
Nebuna (692 mesaje) (Moderator)
12-Feb-2010, 11:02 Top

Si tot nu vad sa sara lumea cu multumirile ... Smiley

Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present.