The Shield
Site-ul [url]www.subs.ro[/url] l-am gasit acum 4 luni shi mi-a placut foarte mult de cand l-am vazut pt k este foarte ordonat shi intotdeauna cand caut un film gasesc subtitrarile intr-o singura arhiva nu in 10 dar problema cu acest site este ca subtitrarile sunt create prea greu......serialele la care ati inceput sa faceti subtitrari le lasati neterminate (faceti un sezon shi vreo 3 episoade din sezoul 2) sau faceti cate un episod pe luna ceea ce este foarte deranjant pentru un tip care incearca sa urmareasca serialul shi care nu gaseste subtitrari in romana decat pe acest site. Vorbesc de serialul The Shield care imi place foarte mult shi de o luna tot astept sa apara in o subtitrare shi vad ca tot nu apare....... mai am de asteptat (

Presupun ca te referi la sezonul 3, te invit sa citesti topicul de la Subtitrari in lucru si o sa afli care a fost problema.
Pana la inceperea sezonului 7 (ultimul) sper sa se traduca toate cele 6 sezoane aparute.
Multumesc pentru subtitrrile sezonului 1 shi 2
De obicei nu mă obosesc să citesc această secțiune a forumului. Cu toate acestea, ți-aș atrage atenția că era suficient să dai o căutare și mai găseai încă o cerere inutil deschisă pentru subtitrări la acest serial, și anume http://forum.subs.ro/showthread.php?t=8285&highlight=the+shield" class="link"> aici , iar răspunsul meu rămâne același.
Scuza-ma...nu am observat
Dar totushi nu inteleg o chestie: de ce nu vreti voi, traducatorilor, sa traduceti sezoanele unui serial in ordinea in care au aparut de exemplu 1 , 2, 3 shi nuh 1,2,4...
Acest subiect este închis.