The Search for Santa Paws (2010)

boncu (32 mesaje) (Moderator Junior)
20-Nov-2010, 04:11 Top

Am luat subtitrarea respectiva si inainte s-o dau cuiva m-am uitat un pic peste ea.
LiviuBoss are un stil aparte de a "traduce".

http://img207.imageshack.us/img207/52/10992960.jpg

http://img88.imageshack.us/img88/4670/46045656.jpg

Airocla (37 mesaje) (Utilizator)
20-Nov-2010, 05:11 Top

la anumite trackere publice, la fiecare torrent, dupa ce-l iei, ai posibilitatea sa notezi acel torrent cu 'good' sau 'fake', voturile se cumuleaza in asa fel incit cei care doresc sa-l ia au o relativa informare asupra torrentului. nu se poate aplica ceva asemanator si aici, daca sunt acceptati ca uploaderi de titrari tot felul de persoane neserioase ?

DeianVendetta (316 mesaje) (Moderator)
20-Nov-2010, 06:11 Top

Ștearsă, era făcută cu Google Translate. Mersi că ai semnalat, o să verific și alte traduceri de-ale lui.
Cât despre partea cu "thumbs up / down" ar fi o idee bună, dar nu știu cât de greu ar fi să implementăm asta și nu știu dacă avem oameni care să facă asta.
Dacă mai găsiți traduceri făcute cu Google Translate, să le semnalați pentru că le vom șterge.

floryan (200 mesaje) (Moderator Junior)
21-Nov-2010, 12:11 Top

subtitrarile lui LiviuBoss sunt facute cu google translate

DeianVendetta (316 mesaje) (Moderator)
21-Nov-2010, 12:11 Top

Mai m-am uitat peste câteva și nu erau făcute cu Google Translate.
În cazul în care mai găsiți, anunțați și le vom șterge.

puroi (24 mesaje) (Utilizator)
21-Nov-2010, 02:11 Top

Pai si cum este sa dai voie oricui sa dea un vot, oamenii sunt subiectivi si nu cred ca subiectivitatea reflecta intotdeauna realitatea, de aceea devii uploader in urma unui mail, se poate verifica un pic userul atunci, in cazul meu nu s-a facut.
Eu cel putin ma consider de buna credinta si nu o sa pun la dispozitie suburi furate sa zic ca sunt ale mele sau porcarii facute cu google translate doar de dragul de a ma lauda cu o sub la un film/serial nou.

neoh (187 mesaje) (Utilizator)
3-Dec-2010, 05:12 Top

Nu vreau sa ma bag aiurea dar eu am semnalat de mult ca suburile sale sunt facute cu google dar nimeni nu ma ia in seama. De ce sunt asa sigur....dintr-un singur motiv...m-am uitat la una pe film si am luat si subul in engleza si in engleza era ceva si la el in romana era altceva.....Dupa cum stiti traduc deci nu sunt un incepator sau ceva de genul care nu stie engleza. In al doilea rand nu ati vazut ca face suburi numai la filme in alte limbi decat engleza? In fine...fiecare site isi promoveaza ce oameni vor dar decat sa stati sa stati sa corectati o subtitrare pentru ca unul nu stie sa o faca, mai bine o verificati si sau o stergeti. E parerea mea si doar a mea.

csm2007 (11 mesaje) (Utilizator)
3-Dec-2010, 02:12 Top

subtitrarile gresite au cam fost sterse ... daca gaseste cineva ceva, poate anunta si se va remedia situatia ... din ce am vazut eu ... ce-i drept, nu am luat linie cu linie totul, dar pe unde m-am uitat era tradus destul de bine

3-Dec-2010, 04:12 Top

Ti-am zis ca nu trebuie sa fii de acord cu mine, eu iti zic ce am gasit. Si as vrea sa te rog sa-mi spui si mie asa de curiozitate la ce subtitrare te-ai uitat tu si e buna....Doar daca mai stii la care te-ai uitat. Mc de raspuns.

csm2007 (11 mesaje) (Utilizator)
3-Dec-2010, 06:12 Top

http://www.subs.ro/cautare/imdb/1666209/1

m-am uitat cand uneam arhivele si nu am remarcat greseli, cel putin nu la prima vedere

5-Dec-2010, 01:12 Top

am verificat una dintre suburi si pare in ordine, cel putin la asta dar atunci nu inteleg de ce a facut altele cu Google cand astea sunt facute cum trebuie. Asta e intrebarea. Eu am remarcat ceva greseli dar in rest e tradus cum trebuie....Nu e facut cu Google translate