The Promotion 2008

Bogycv9 (312 mesaje) (Utilizator)
22-Aug-2008, 11:08 Top

The Promotion 2008 ..
http://www.imdb.com/title/tt0803057/" class="link">http://www.imdb.com/title/tt0803057/
o titrare dak se poate
multumescSmiley

CR7 (418 mesaje) (Utilizator)
22-Aug-2008, 04:08 Top

1 vot de la mine ... ar fi buna o subtitrare! ms.

Serban_Ionut_Stelian (418 mesaje) (Utilizator)
22-Aug-2008, 05:08 Top

1 vot si de la mine ,actori clasa 1 , nu are cum sa nu fie bun , multumesc.

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
22-Aug-2008, 05:08 Top

Care-s actorii aia de "clasa 1"? Poate-s eu mai incult... Smiley

kayus (4 mesaje) (Utilizator)
22-Aug-2008, 06:08 Top

un vot si de la mine ca merita

22-Aug-2008, 07:08 Top

pai o data avem link catre imdb si eu zic ca sant de clasa 1 :Seann William Scott , John C. Reilly, Gil Bellows , parerea mea . multumiri si salutari traducatorilor.

22-Aug-2008, 07:08 Top

Da' astia de pe-aici http://forum.subs.ro/showthread.php?t=7922" class="link">http://forum.subs.ro/showthread.php?t=7922 din ce clasa fac parte?

22-Aug-2008, 09:08 Top

bai frate da-mi warn ,da-mi ce vrei tu eu am zis si subliniez : PAREREA MEA , si ma cam urmaresti si comentezi la tot ce postez , cu multumiri si salutari (crezi ca daca esti moderator si postezi tot felul de citate pe care nu le intelegi nici tu esti deasupra tuturor????) , eu doar mi-am spus parerea ,nu stiu daca trebuia sa ne luam la misto'(misto' sa ma faca Dumnezeu daca fac misto'de tine) , cu TOATE ALEA BUNE PENTRU TINE SI PENTRU TOTI TRADUCATORII BINE INTELES, pana la urma ce vrei ?? DOAR MI-AM SPUS PAREREA ( DA MA REPET,ESTE PAREREA MEA) DE CE COMENTEZI ATAT ,esti moderator ,nu ai avut ce sa moderezi!!!!!! DOAR MI-AM SPUS PAREREA , PAREREA MEA , nu am ofensat pe nimeni . CU RESPECT.

22-Aug-2008, 10:08 Top

Cred ca ma confunzi. Unde am comentat eu si m-am luat de tine? Si nu stiu ce citate am dat...
Comentariul meu aici a fost pe un ton glumet, in caz ca n-ai sesizat emoticonul.
Ma scuzati ca v-am stresat, n-o sa mai raspund la posturile tale.

23-Aug-2008, 12:08 Top

ok , nu l-am sesizat , dar ai mai intrat tare o data in mine cand am cerut subtitrare la "Taken" ( ca de ce nu astept o varianta mai buna ,ca se vede nu stiu cum,ca se aude nu stiu cum). Accept orice critica constructiva , dar chiar i-mi plac actorii aia (am vazut traileru' si combinatia e buna ,parerea mea) in cazul asta astept raspuns la toate posturile mele cu RESPECT ,din partea mea bine inteles (iar in legatura cu citatele , Ce scrie in engleza acolo dedesubt daca nu ieste citat inseamna ca mi-am luat teapa si-mi cer scuze ) si toate alea bune cu salutari sau "Aloha". Si ce este mai important daca vrea sa faca cineva o traducere sa aiba parte de TOATE ALEA BUNE . " Y PUP YOU"

23-Aug-2008, 08:08 Top

Ok, hai ca am deviat de la subiect si ne injura ceilalti. Nu stiu de ce consideri tu ca ma iau de tine cand spun ceva. Cand a aparut varianta aia la Taken l-am downloadat sa-i fac sincronizare inainte de a face tu cerere dar cand am vazut subtitrarea in asiatica... si chiar am prin o bucata mai intunecata, am renuntat. Si asta am zis acolo, nu m-am luat de tine. Smiley Iar cu citatele (tu vorbeai la plural), aia-i semnatura mea, nu se referea la tine. Apare la toate posturile pe care le scriu. Poti sa-ti pui si tu, ai in profil asa ceva, ai loc de semnatura si poti pune ce vrei acolo. Sper ca ne-am lamurit. Peace!Smiley

23-Aug-2008, 09:08 Top

ok asa cum zici tu, au avut altii ce sa citeasca in topicul asta :B:, salutari si mersi de informatie(In legatura cu semnatura habar nu aveam) , salutare.

cvnb (18 mesaje) (Utilizator)
23-Aug-2008, 10:08 Top

+1 ... ar fi foarte bine venita o subtitrare Smiley

bai3tzash (0 mesaje) (Utilizator)
24-Aug-2008, 04:08 Top

Acum am vazut si eu trailerul... merge de vazut o data Smiley

silas882 (57 mesaje) (Utilizator)
24-Aug-2008, 06:08 Top

1 vot de la mn....caut de mult subtitrare pt filmul acesta

Acest subiect este închis.