The Descent: Part 2 (2009)

robertoozee (194 mesaje) (Utilizator)
5-Mar-2010, 07:03 Top
Nebuna (692 mesaje) (Moderator)

Sustin cererea. Smiley

Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present.

Sustin "Sustinatoarea"!! ==

djinn_nomad (59 mesaje) (Utilizator)
6-Mar-2010, 01:03 Top

Me 4Smiley

prodi (1,805 mesaje) (Utilizator)
6-Mar-2010, 01:03 Top

Nebuna, ai admiratori ! Smiley

Crazy_Ovita (26 mesaje) (Utilizator)
6-Mar-2010, 02:03 Top

Deigur si pe mine Smiley
Sustin "Sustinatori"!!!

6-Mar-2010, 06:03 Top

Nebuna, ai admiratori ! Smiley

Las' sa fie, sunt bineveniti. Cu cat mai multi cu atat mai bine

In alta ordine de idei: Am vazut prima parte a filmului, cel din 2005-2006 (parca). Stiu ca a fost primul film "horror"/"thriller" la care m-am uitat singura. Dar n-am apucat sa vad decat jumatate, ca dup-aia am asteptat sa vad filmul cu cineva. Smiley

Prea multe faze horror nu avea, doar ca erau in momente total nepotrivite si-mi bubuia inima din piept. Am vazut anul trecut pe HBO un making of, chiar sunt curioasa cum e partea a 2-a prima parte fiind undeva de note 7/10.

Yesterday is History, Tomorrow a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present.
6-Mar-2010, 10:03 Top

Ca adaugare: Sant doua versiuni raspandita ca "Descent"-uri(Mai precis e Descent si Cave) ..unul cu echipa de mineri in pestera altul cu gagicile. Asta e partea a doua a celuia cu gagicile! (Dar nici nu se apropie de nivelul primei parti..PARERE PERSONALA)
User Rating:

6.5/10 http://forum.subs.ro/ratings" class="link"> 621 votes

7-Mar-2010, 05:03 Top

Referitor la ce filmele mentionate de tine eu le stiu de The Descent (cel cu gacigile) si The Cave (cel cu grota subacvatica filmat in Romania). Niciodata nu am auzit sa fie ambele cunoscute ca si "Descent". Anyway.. Am vazut ca a aparut subtitrarea. Multumim traducatorului. Astept sa vad cat de bun este. Smiley

7-Mar-2010, 10:03 Top

Da ..descrierea ta este cea corecta(intre timp m-am documentat..) Multumiri ptr subtitrarea filmului ptr traducatori!!!

Acest subiect este închis.