The Descent: Part 2 (2009)
Sustin "Sustinatoarea"!! ==
Me 4
Deigur si pe mine
Sustin "Sustinatori"!!!

Las' sa fie, sunt bineveniti. Cu cat mai multi cu atat mai bine
In alta ordine de idei: Am vazut prima parte a filmului, cel din 2005-2006 (parca). Stiu ca a fost primul film "horror"/"thriller" la care m-am uitat singura. Dar n-am apucat sa vad decat jumatate, ca dup-aia am asteptat sa vad filmul cu cineva.

Prea multe faze horror nu avea, doar ca erau in momente total nepotrivite si-mi bubuia inima din piept. Am vazut anul trecut pe HBO un making of, chiar sunt curioasa cum e partea a 2-a prima parte fiind undeva de note 7/10.
Ca adaugare: Sant doua versiuni raspandita ca "Descent"-uri(Mai precis e Descent si Cave) ..unul cu echipa de mineri in pestera altul cu gagicile. Asta e partea a doua a celuia cu gagicile! (Dar nici nu se apropie de nivelul primei parti..PARERE PERSONALA)
User Rating:
6.5/10 http://forum.subs.ro/ratings" class="link"> 621 votes
Referitor la ce filmele mentionate de tine eu le stiu de The Descent (cel cu gacigile) si The Cave (cel cu grota subacvatica filmat in Romania). Niciodata nu am auzit sa fie ambele cunoscute ca si "Descent". Anyway.. Am vazut ca a aparut subtitrarea. Multumim traducatorului. Astept sa vad cat de bun este.
Da ..descrierea ta este cea corecta(intre timp m-am documentat..) Multumiri ptr subtitrarea filmului ptr traducatori!!!
Acest subiect este închis.