Tezz (2012)

Detonate (364 mesaje) (Utilizator)
9-Dec-2012, 10:21 Top

Am fost singurul de pe net care am uplodat subtitrarea la filmul indian Tezz (2012). Fox mi-a sters subtitrarea si a reuplodato el. De ce??? Acum am pus alte 2 subtitrari noi,in premiera: Jism 2 si Jannat 2. Daca si pe astea mi le sterge iar nu voi mai pune NIMIC aici!!!! Imi cer scuze daca am scris in topicul gresit...dar vreau sa citeasca acest mesaj al meu cineva din STAFF! V a rog luati masuri! V-am scris si la contact...si nu am primit vre-un raspuns!
O zi buna va doresc !
Mda...se pare ca Fox nu face parte din staff,iar subtitrarea mi-a fost stearsa de cineva din staff! De ce???????? Nu vreti subtitrari noi,subtitrari in premiera? Spuneti-mi si le voi uploda in alta parte!

Modificat 9-Dec-2012, 11:00

(Vizitator)
9-Dec-2012, 11:13 Top

Ai vreun drept de autor asupra subtitrarii ? Cine imi interzice sa-ti modific subtitrarea ? Esti ofensat ca am corectat si am reurcat-o ? Sunt problemele tale si nu ma intereseaza. Stai linistit, fiindca de azi inainte modificarile facute asupra subtitrarilor nu le mai urc nicaieri. Le voi pastra doar pentru familia mea. Esti multumit acum ?

DISTEL (2,580 mesaje) (Administrator)
9-Dec-2012, 15:01 Top

Detenate, ti-am scris un PM si am clarificat cum a stat treaba. Citeste-l si sper ca ai inteles situatia. Fox a fost cel care a schimbat din Detonate in davincidavi asa cum a gasit chiar in subtitrare scris de tine iar eu am fost cel care din graba am pastrat arhiva lui ca uploader si am sters-o pe a ta. Nu se va mai intampla. Nu este nevoie sa ne incordam muschii.
Haideti sa trecem cu vederea ce s-a intamplat si sa nu ne suparam atat de repede mai ales ca mai este atat de putin timp pana pe 21-12-2012 cand vine Apocalipsa Smiley

Modificat 9-Dec-2012, 15:02

melaclim (57 mesaje) (Utilizator)
10-Dec-2012, 16:02 Top

Oare chiar vine Apocalipsa? Eu din documentarele vizionate am înţeles că calendarul mayas se opreşte întradevăr pe data de 21.12.2012, dar nu am înţeles că ar fi trecut pe undeva acolo că ar fi neapărat sfârşitul lumii. Am întâlnit peste tot doar o mare întrebare speculativă: De ce s-au oprit?
Vă rog, ştie cineva vreun documentar din care să reiasă ipoteza că în 21.12.2012 ar fi Apocalipsa.

PS: Scuze pentru off-topic, dar am profitat de glumiţa lui Distel.

Modificat 10-Dec-2012, 16:02

pity (3 mesaje) (Utilizator)
30-Dec-2012, 08:19 Top

Eu am uplodat primul episod din seria 2 la "XIII: The Series"
si a fost sters de un baiat destept. Daca nu aveti nevoie de subtitrari, spuneti mai baieti ca nu mai urc nimic la voi.
Am trimis un mesaj la contacte dar nimeni nu sa sinchisit sa raspunda de ce a fost stearsa sub....

DISTEL (2,580 mesaje) (Administrator)
30-Dec-2012, 16:03 Top

A fost stearsa de mine pentru ca era facuta cu Google Translate. Daca mai urci asa ceva vor fi sterse toate. Daca arata cat de cat a titrare sa fii sigur ca ramanea pe site. Am downloadat intreg sezonul 2 si astept si eu ca si altii traduceri. Dar nu in acest hal. Tu te-ai uitat un pic la episod cu ea ca sa vezi ce panarama era? Gramatica lipsa. In loc de diacritice era semnul intrebarii si etc.

pity (3 mesaje) (Utilizator)
31-Dec-2012, 08:41 Top

DISTEL, OK STIU CA ERA VARZA, TOTUSI CINEVA SA STRADUIT CAT DE CAT SA FACA CEVA PENTRU CEI CE NU PREA INTELEG ENGLEZA. EU L-ASI FI LASAT PANA SE GASEA CINEVA SA-L TRADUCA CA LUMEA.

Acest subiect este închis.