Tales from the Darkside

Elena (2 mesaje) (Utilizator)
16-Dec-2020, 21:14 Top

https://www.imdb.com/title/tt0086814/

Tales from the Darkside e un serial de tip antologie precum Twilight Zone, Tales from the Crypt, Creepshow s.a.m.d. Fiecare episod are o poveste proprie, uneori amuzanta, alteori infricosatoare, dar niciodata plictisitoare - si e de asteptat sa fie asa intrucat serialul e creatia lui George A. Romero iar scenariile sunt scrise de maestrii precum Stephen King, Clive Barker, Frederick Pohl, Robert Bloch si multi altii.
Eu sunt o mare amatoare a acestui format de ceva vreme: imi place seara, cu o cana cu lapte sau cafea, sa dau drumul la un astfel de serial, si sa astept cu infrigurare sa vad cum o sa ma surprinda episodul pe care tocmai l-am inceput.Intotdeauna povestile sunt foarte imaginative, iar finalurile surprinzatoare. Cred ca e un clasic al genului care merita subtitrat pentru cei care stau prost cu engleza si ar dori sa-l urmareasca, printre acestia fiind si eu.

In cazul in care doreste cineva sa traduca acest serial, am urcat subtitrarile in engleza pentru cele 4 sezoane in acest link (am vrut sa le urc aici pe site dar nu ma pricep): https://www40.zippyshare.com/v/0FnNH74j/file.html

Multumesc.