Survivor
Salut SUBS.ro,
De-a lungul aniilor s-au facut traduceri pentru acest serial Survivor, care a ajuns astazi la 27 sezoane si ii multumesc celor care au tradus, este un serial nemaipoment. Pana aici, la episodul 10 nu s-a mai facut traducerea, din motivul ca nu face parte din echipa Subs ceea ce eu nu am inteles. Vreau sa rog din inima pe cineva care se ofera sa traduca in continuare. Am nevoie de subtitrare pentru ca sunt persoana cu deficienta de auz si nu inteleg subtitrarea in engleza decat in romana. Am urmarit de mult timp acest serial si nu pot renunta la el, mai ales ca era aproape de final sezonului.
Multumesc celui care se ofera. Astept raspuns!
http://www.imdb.com/title/tt0239195/?ref_=nv_sr_2
În general, când cineva se apucă de un serial, o face pentru că îi place acel serial şi l-a mai urmărit în trecut. Traducerea pentru noi este o pasiune, o muncă voluntară, nu putem obliga pe nimeni să traducă anumite seriale/filme. Putem spera totuşi ca cineva să vadă cererea ta, şi să se ocupe de continuare sezonului.
Sunt doar 2 saptamani de cand nu s-a mai postat vreun episod. Asa cum il stim de Killerino, va duce totul la final, chiar daca vor mai fi anumite intarzieri, probabil datorita vreunor probleme personale. Mai multa rabdare si totul se va rezolva.
Modificat 2-Dec-2013, 16:22
Acest subiect este închis.