Survivor
Survivor - http://www.imdb.com/title/tt0239195/" class="link">http://www.imdb.com/title/tt0239195/
Toate sezoanele pana la sezonul 15 (inclusiv).
ce-ai mah pe tine te intereseaza o emisiune care e si urata mar pe deasupra
Daca se conteaza cat de cat eu dau un vot EXTREM de negativ in privinta realizarii unei titrari pt aceasta emisiune ....maine poimaine vrea altcineva titrare pt emisiunea Oprah...sau big brother din america sa fim seriosi
stiu ca este o emisiune dar mi se pare destul de urata ideea sa se chinuie cineva pt un reality show .
Mai bine ar fi o noua serie tv sau un film decat un serial aiurea despre niste oameni si asa zisa "supravietuire in salbaticie" cand sunt probabili zeci de oameni in jurul lor supravegandui in fiecare minut.
Pe scurt e o panarama de emisiunecare nici macar nu se apropie de adevarata "Supravietuire in salbaticie" .Hai sa fim seriosi acum ....
nu sunt impotriva lui survivor ci a emisiunilor de genul lor .E doar o emisiune realizata de americani parca nu un serial tv sau film .Americani au multe de acest tip asa ca daca se realizeaza la 1 atunci se trezeste altu cu cine stie ce alt program (Am dat exemple mai sus)
Si eu vreau sa votez pentru titrarea sezoanelor din survivor se gasesc traduse doar ultimele 3 sezoane insa nu prea cred ca cineva are curaju sa se bage la acest proiect,e singura emisiune care am urmarit-o vreodata la tv cu mare interes...iar tu ghiozdane ar trebui sa urmaresti macar un sezon si dupa aia sa dai cu parerea...
@ghiozdan: daca tie nu`ti place ceva asta nu inseamna ca nu e placut/frumos pentru altcineva. asa ca mai bine ti-ai tine parerea pentru tine si ai lasa oamenii sa-ti expuna doleantele in materie de subtitrari.
@subs.ro: a inceput sezonul 19 - Samoa. Se baga cineva la tradus acest sezon?
Va sustin si eu la reality-show-ul asta. Chiar imi place si de ce nu sa putem viziona si noi, cand vrem noi.
Ghiozdan, aici nu se dau voturi negative la subtitrari. E "Cerere subtitrari". Daca vrei sa ceri, sau sa-ti dai votul pentru subtitrare esti bine-venit, daca nu, abtine-te. Nu cred ca exista un film/melodie/emisiunea (orice) care sa fie pe placul tuturor. Si pana una alta, nu tie trebuie sa-ti placa, ci celui (celei) care face cererea si eventual celui (celei) care va traduce.
Anyway.. traducatorul isi pierde timpul cu ce vrea el, nu cu ce vrem noi
Nu o sa se apuce nimeni deoarece nu exista titrari in engleza la sezoanele 1-15,si inteleg traducatori ca e foarte mult de lucru sa traduci dupa casca....dar cine stie poate poate un fan survivor dintre traducatori se va apuca de acest proiect minunat...