Subtitrare pentru "Roman Spring Of Mrs. Stone (2003) - a va
Oameni buni, a vazut cineva pe undeva subtitrare pentru "Roman Spring Of Mrs.Stone (2003) (in orice limba, nu conteaza !).....
Singura varianta la filmul asta,(care e o varianta TV ) are sub-ul. in suedeza captat in AVI.(care nu se poate extrage sub nici o forma, cu nimic..)...si n-ar fi asta problema!...vreau un sub. pentru timpi, pe care sa pot face traducerea dupa sonor... (pe orice frame...sincronizarea e floare la ureche!)
Eu nu am gasit sub. la filmul asta pe nicaieri !
Fiind vorba de o productie pentru televiziune, e putin probabil sa gasesti subtitrare in vreo limba, pentru ca, in general, acest tip de productii nu sunt facute spre a fi distribuite pe calea dvd-urilor... Cam toate filmele la care apare pe imdb " (TV) " au aceasta problema. Subtitrarile ce exista sunt opera unor inimosi pasionati, care au pus timpii manual. Totusi, nu e exclus ca pe viitor sa apara subtitrare la aceste filme. Si spun asta pentru ca am vazut productii tv mai vechi de 50 de ani ce nu aveau subtitrare in nici o limba, dar care in ultimii ani, datorita "remasterizarii" imaginii si a altor procedee au fost redate publicului larg prin editarea lor pe suport dvd.
Daca nu ai mai tradus, e cam greu sa te inhami de unul singur la un asemenea proiect; oricum, multa bafta si sper sa reusesti, pana la urma.