Subtitrare "Mad Men" 6x12 si 6x13?
ar fi o idee buna sa va organizati si cu un abonament sa rezolvam problema in timp real,si munca voastra conteaza, daca voyo nu ar fi fost un esec si ar fi venit netflix, as fi facut un abonament si scapam de comentariile din forum, postate in sectiunea cerere subtitrare. Bafta
Eu glumeam acolo, n-o sa-ti cer tie bani pe o subtitrare, ce voiam eu sa scot in evidenta ca atata timp cat fac o munca voluntara si facem, ca pana la urma toti asta facem, nu poti veni tu sa ne iei la 11 metri, spunand ca astepti de nu stiu cand, asta e... shit happen' all the time, am spus, va veni si vremea acestor 2 episoade.
Sa stiti ca apreciem cu totii (cred ca toti cei care se bucura de subtitrarile facute de voi sunt de acord) munca voastra, de loc usoara. Totusi, cred ca perioada scursa de la aparitia episoadelor 12 si 13 si calitatea acestui serial sunt un motiv sa va rugam sa ne faceti sa ne bucuram de ele. Multumiri anticipate.
Revin.
Deja e penibila chestia cu cele doua episoade. Pentru linistea noastra, poate e asa de dragut nonamex sa ne spuna cam cand va fi si vremea lor, nu de altceva dar nu mai e asa de mult pana la inceperea sezonului urmator. Probabil ca sunt asa de dificile incat nu se incumeta nimeni sa le faca. Se mai intampla si sa nu poti face un lucru, dar e bine sa recunosti asta.
Modificat 25-Oct-2013, 23:29
Acest subiect este închis.