Sneaky Pete sezonul 2

sorind (8 mesaje) (Utilizator)
9-Aug-2018, 15:11 Top

chiar nu vrea nimeni sa traduca sezonul 2?

Airocla (37 mesaje) (Utilizator)
12-Aug-2018, 12:15 Top

Ca să preîntâmpin o nouă reacţie mai mult decât îndreptăţită a lui bursucel, aveţi răbdare cu acest serial, se va face, sunt la dispoziţie o grămadă de filme şi seriale pe care le puteţi viziona, nu insistaţi atâta timp cât traducătorul nu a anunţat că nu-l mai poate face. Dacă nu acceptaţi, în timpul vostru liber, puneţi mâna şi învăţaţi engleza, este mult mai uşor decât să traduci.

silverado22 (1 mesaj) (Utilizator)
13-Aug-2018, 02:15 Top

Aici nu e vorba de cine știe engleza și cine nu ... dar traducătorul amâna de aproape o jumatate de an ca o sa îl traducă dacă nu are timp sau nu este în stare (spune ca nu stie termenii pokerului) sa spună si sa traduca cineva competent... tot voi sunteți va dați victime ca le traduceți gratis când tot voi aveți site-uri cu filme online unde intra reclamele abuziv sau silent minner și luați banii frumosi din ele asa ca nu le faceți chiar pe gratis ... nimic pe planeta asta nu este gratis plus ca aveți o atitudine aroganta și va credeți prea importanți (eu asta vad din comentariile anterioare)

Modificat 13-Aug-2018, 02:17

sorind (8 mesaje) (Utilizator)
17-Aug-2018, 18:01 Top

am inteles de la moderatorii acestui forum ca pentru sezonul 2 nu sunt traducatori dispusi sa-l traduca si sfatul lor e sa cautam traducerea in alta parte sau sa ne apucam sa invatam engleza.
toata stima pentru cea care ne-a aburit o jumatate de an ca la final sa ne lase cu ochii in soare, cat despre Aiorca e ceva normal ca sa se gaseasca mereu cate un binevoitor care sa bage singur in seama!
ps
ghinionul nostru e ca serialul asta nu a fost urcat pe site-uri cu filme online, altfel apareau de mult si subtitrarile! (si eu tot asa vad)

Veritas (53 mesaje) (Moderator Junior)
18-Aug-2018, 22:06 Top

@sorind, ti-am explicat de mai multe ori ca voi traduce toate cele 10 episoade inainte sa fie postate, acum chiar lucram la episodul 8. Tot continui sa comentezi in termeni extrem de rauvoitori - uite, mi s-a taiat cheful si acum iau o pauza.
Nu stiu ce moderatori de pe forum ti-au spus ca nu sunt traducatori cand ti-am spus clar, ti-am raspuns si la mesajele private, ca il traduc cand pot si am timp liber.
Serialul e pe un site cu filme online, nu ai decat sa-l vezi - energia pe care ai cheltuit-o scriind genul asta de mesaje, mai bine o foloseai ca sa inveti engleza.

Airocla (37 mesaje) (Utilizator)
21-Aug-2018, 16:02 Top

cat despre Aiorca e ceva normal ca sa se gaseasca mereu cate un binevoitor care sa bage singur in seama!

Scuze pentru îndemnul de a învăţa limba engleză. ÎNVAŢĂ LIMBA ROMÂNĂ!!! De setări la calculator pentru diacritice este prematur până nu ştii româna.