Shameless US (2011) Season 5
Chiar nu doreste nimeni sa traduca sezonul 5? Nu se ocupa nimeni, traducatori ce au tradus cele 4 sezoane, nu se mai ocupa, pe toate site-urile de specialitate de subtitrari in limba romana am facut cerere, unii nu au raspuns, alti au zis ca nu se ocupa. Astept de mai bine de 3 luni, de cand a aparut primul episod din sezonul 5, rabdare am, e de ajuns sa stiu ca doriti sa ma ajutati pe mine si alte persoane ce urmaresc serialul. Va multumesc foarte mult, pentru munca pe care o faceti!
Traducatorii primelor sezoane nu faceau parte din echipa acestui site. In plus, nici nu sunt sigur in ce masura mai traduc ceva. Ambii sunt traducatori mai vechi si e posibil sa fi renuntat sa mai faca traduceri. Data fiind penuria de traducatori, m-as mira sa se apuce cineva prea curand de acest serial. Iar motivele sunt multiple, de la lipsa timpului, a chefului sau a altor probleme, pana la faptul ca pana la urma asta e o munca neplatita si voluntara, careia multi nu-i mai vad rostul.
Mare pacat, e un serial foarte bun, stiu ca traducatori respectivi nu fac parte din subs.ro , aveau un blog separat, oricum postasem aici in speranta ca are cineva o inima foarte mare si ar putea ajuta.
Inca mai am o farama de speranta, sper din tot sufletu' sa-l termine careva.
LE: Si uite o persoana cu inima mare s-a apucat! http://subs.ro/subtitrare/shameless-us-sezonul-5-2011/59750
Modificat 17-Apr-2015, 00:31
Acest subiect este închis.