sesizari titrari.ro
pentru a reduce diversele frustrari din cele doua tabere, am sa va invit sa postati aici toate titrarile care le vedeti publicate de acum incolo pe titrari.ro si apartin acestui site. O sa fac o mica verificare si o sa le sterg daca e cazul cat de repede posibil. (nu neaparat in 5 minute de la momentul in care ati postat, dar in cateva minute de la consultarea topicului de catre mine, am sa-mi dau silinta sa-l verific in fiecare seara).
ATENTIE, nu ma consider un substitut al CIP si nu lucrez cu dovezi gen timpi, cuvinte cheie si alte chestii de soiul asta. Daca titrarea este identica sau aproape identica va fi stearsa.
Tin sa precizez ca sterg tot ce apare pe titrari.ro si care are scris la autor subs.ro sau autori cunoscuti de aici, dar nu urmaresc toate titlurile obscure la care se lucreaza si de aceea sunt de acord ca mai scapa titluri, mai ales cele care nu au precizarea de traducator, sau al carui traducator a fost inlocuit.
Nu faceti flame pe acest topic, este suficient doar numele filmului. Daca este cazul titrarea va fi stearsa.
Nici sa discut nu vreau, sterg fara discutii orice subtitrare reclamata care indeplineste criteriul expus.
Nu e nimic de inteles, si nimic de discutat. Daca sunt reclamatii intemeiate sterg, daca nu, va fi ca si pana acum...
Asa ca...
Astept in continuare reclamatii...
Aceasta sectiune e complet inutila din punctul nostru de vedere si poate fi inchisa. Dar ca sa nu se zica diverse, adica pentru a nu face jocul unora care incearca sa demonstreze ca cei de pe subs.ro nu sunt rezonabili si vor doar lucruri imposibile, am sa formulez si eu o cerere. A, sau doar traducatorul subtitrarii poate face cerere de stergere ? Sa-mi spuneti, ca eu nu stiu care sunt regulile in acest topic. E vorba de subtitrarea la filmul They Wait, care, dupa cum o arata poza 1, a fost furata de titrari.ro pe la inceputul lui mai 2008, dar care, intre timp, tot printr-un sublim gest cavaleresc al mai stiu eu carui om de la butoane a fost sters.
POza 1:
Si totusi, poza 2 indica inca o data bunele intentii cu care s-a initiat acest topic. Il cred pe Larson, e sincer, dar din pacate nu are oameni care sa gandeasca asemeni lui pe celalalt site, iar daca intentia e singulara cred ca nu-si are sensul. Astfel, poza 2 indica cum, acum cateva minute, subtitrarea la acelasi "They Wait" este urcata din nou, tot intr-un gest sublim, pe acelasi site de unde a fost stearsa de ochii lumii. Mai mult decat atat, un moderator de pe acel site a vazut acest lucru si, desi stia ca acea subtitrare e facuta de altcineva decat de un traducator de pe titrari.ro (exista precedentul poza 1), a lasat-o in continuare pe site, cu ce scop, il banuiti: ca un fraier sa vina sa posteze aici si sa se milogeasca pentru stergerea ei. Subtitrarea de la spiderwick din poza 2 era un fake si a fost stearsa (evident, de unul din cei 5-6 moderatori care au acces la panou), in timp ce cealalta subtitrare a ramas cu autorii stersi din interior.
Poza 2:
In aceste conditii, aceasta a fost prima si ultima astfel de formulare facuta pe aceasta tema. Asta e si culmea, pentru propria mea munca sa trebuiasca sa ma milogesc sa imi fie respectata de cei care au furat-o, dupa ce am stat zile intregi sa pun timpii manual si sa traduc dupa sonor. Hai, gasiti scuze, ca doar asta stiti sa faceti: "nu are cine sa stea de paza toata ziua", "n-aveam cum sa stim" etc etc. Bravo, baieti !