Se pregateste moartea site-urilor de filme online ?
Mi se pare corect să dispară măcar acele site-uri ce-ți permiteau vizionarea doar în urma plății unui abonament, deși erau ilegale.
Cât despre celelalte, care nu te pun să plătești nimic, să țină cât mai mult (părerea mea).
Dacă se va schimba ceva în bine în țara noastră, respectiv creștere economică, bla bla bla, probabil lumea se va muta de pe acele site-uri ilegale, pe cele legale, iar site-urile gen Voyo, SeeNow, nu vor mai oferi filme/seriale vechi, ci noutăți, cum găsești câteodată pe HBO, sau chiar și mai recente.
Adevărul e că drepturile de difuzare sunt foarte scumpe și dacă nu ai suficienți abonați la serviciul tău de pay per view, nu e rentabil să le cumperi.
Acum vreo două sau trei săptămâni a fost War Horse premieră, film apărut în cinematografele din SUA în data de 25 decembrie 2011. Și în plus de asta, lunea apare mereu ultimul episod Broadwalk Empire, care e difuzat în SUA duminică seara, iar în termen de 24 de ore același episod apare tradus în limba română la HBO România (acesta e unul din serialele ce le urmăresc și știu sigur că așa se întâmplă). În rest, nu vreau să-i laud, ci doar să subliniez că e posibil.
Acest subiect este închis.