Scandal s04e10 si restul
Scandal 1837576
Am incercat sa o contactez pe Crisu 1978 cu PM dar nu a raspuns.presupun ca nu mai are disponibilitatea de a traduce acest serial care e plin de actiune si nerv.Dupa nr.de descarcari are si ceva fani.Eu sincer sunt unul din ei, am apreciat dinamica acestui film care pt.genul lui, este destul de alert si cu intriga stufoasa.
Multumesc anticipat in situatia in care isi face cineva timp si pentru acest titlu.
Subscriu... Recunosc ca nu am avut timp sa urmaresc pana de curand acest serial, insa (pentru ca sunt un fericit al soartei ) avand mult spatiu de stocare il salvam pe hdd. Astfel concediul de Craciun mi l-am petrecut alaturi de Olivia Pope si pot spune ca actiunea m-a prins suficient incat sa vad serialul de la primul episod pana la ultimul (fie el si nou aparut si fara subtitrare). Oricum bafta traducatorilor si ca o observatie generala fata de anii trecuti, apar mai greu subtitrarile la serialele de top actuale. Bafta!
Ca o observatie generala, si deja am obosit sa ma repet si sa o tot spun, dar o fac din nou, pana cand o sa pricepeti, serialele si filmele vin in valuri, iar traducatorii sunt tot mai putin. Si, daca mai observati cate o gherla in traduceri, mai si sariti de 7 metri in sus.
Ca chestie, asta e un serial cu 800 - 1100 de linii per episod. Deci e de munca in draci la el. Iar voi le vreti ieri, eventual. Si sunt satul si de chestia cu seriale de top. Topul cui? Ce place unuia, nu place altuia. De cand naiba ne raportam la topuri? Ne raportam la timpul liber pe care are il are fiecare traducator. Ala e topul.
Iar faza asta cu am vazut filmul sau serialul chiar si fara subtitrare, dar am nevoie totusi de subtitrare pentru un prieten, o ruda, un neam, un mai stiu eu ce, e rasuflata. Cine chiar intelege filmul ala, nu va posta in veci aici.
Acest subiect este închis.