Salvador Puig Antich

(Vizitator)
17-Iul-2007, 08:07 Top

http://www.kaosenlared.net/img2/2006a/22069_salvador.jpg

Trailer : http://www.youtube.com/watch?v=gwduZ7BcHSc" class="link">http://www.youtube.com/watch?v=gwduZ7BcHSc
Link imdb: http://www.imdb.com/title/tt0445691/" class="link">http://www.imdb.com/title/tt0445691/

Un film extraordinar despre cel care a fost Salvador Puig Antich, un anarhist din Catalonia care a avut curajul de a se ridica impotriva regimului dictatorial al generalului Franco. Vanat de politia secreta a acestuia, a fost nevoit sa-si conduca actiunile in clandestinitate, in Franta. De remarcat prestatia excelenta a tanarului actor catalan Daniel Bruhl (Goodbye, Lenin!, Joyeux Noel, Cargo) care, in opinia mea, va ajunge un mare actor european. Are toate atuurile.
"Salvador Puig Antich" este, poate, unul din cele mai bune filme pe care le-am vazut in ultimii ani. Nu din intamplare a castigat 13 premii si a avut 20 de nominalizari, din septembrie 2006 cand s-a lansat. Acum 2 luni am dat peste trailerul acestui film si abia am asteptat sa existe o subtitrare pentru a-l traduce. Il recomand cu caldura tuturor. Garantat nu va regreta nimeni cele 2 ore din viata petrecute in compania lui.



Subtitrarea se poate descarca de aici: http://www.puiu-zone.com/subs/download.php?id=9515" class="link">http://www.puiu-zone.com/subs/download.php?id=9515

Traducere in exclusivitate pentru [url]www.subs.ro[/url] . Uploadarea ei in alta parte incalca vointa traducatorului.

Acest subiect este închis.