Sa nu mai vad in arhivele mele subtitrari care nu imi apartin

felixuca (4 mesaje) (Moderator Junior)
20-Iun-2009, 05:06 Top

Ma intristeaza teribil ca probabil PRIMUL meu mesaj pe acest forum este unul de acest fel. Il consider insa un avertisment pentru toti cei care au urechi sa auda.

In primul rand, va multumesc pentru faptul ca publicati sincronizari la filmele mele si ale echipei de care ma ocup, Dumnezeu stie ca este nevoie.
INSA este deja a doua oara cand verificand o arhiva urcata la voi cu sincronizari noi gasesc acolo SUB NUMELE NIFTY SUBTITLES TEAM o traducere CARE NU NE APARTINE, foarte inteligent falsificata, cu tot ce ii trebuie, inclusiv credite.

Va atrag atentia, in cel mai civilizat mod, ca daca am avut parte de niste scandaluri cu Titrari.ro asta nu inseamna ca automat sunt de partea voastra sau ca sunt dispusa sa inghit orice, obosita fiind de conflicte.

Nu stiu cine urmareste sa tarasca in mocirla furtului de subtitrari numele de Nifty Subtitles Team. Dar ii sugerez sa inceteze din aceasta clipa.

Cat despre controlul subtitrarilor urcate pe site, sa fim seriosi, domnilor. Daca eu sunt in stare sa urmaresc ce se intampla pe siturile unde sunt moderator, neavand atatea ajutoare ca domniile voastre, cu siguranta ca si voi puteti face acelasi lucru. Deci scuza "neatentiei" nu se aplica.

Tin sa va reamintesc in final ca am incercat sa fiu pe cat posibil neutra in problemele intervenite intre grupurile de traducatori, ba chiar am si sustinut cauze pe care le consideram drepte, indiferent de care site ar fi tinut acestea, lucru care mi-a atras suficiente neplaceri. Iar una dintre aceste cauze pentru care am luptat si lupt in continuare este CONDAMNAREA FURTULUI MUNCII ALTUIA!!!!!!!!!!

In spiritul brumei de respect intre traducatori, cer insistent sa dispara astfel de porcarii de pe situl vostru.
NU MA MAI INTERESEAZA CONFLICTELE VOASTRE. Si refuz sa fiu UN PION pe tabla de sah a acestora.

Multumesc.

Felixuca
Nifty Subtitles Team (c)

Gabriel (350 mesaje) (Administrator)

Modificat. Nu s-a verificat de catre moderatorul care a facut update arhivei provenienta subtitrarii. Daca mai ai insa vreodata vreo problema, ramane topicul deschis.

O zi buna.

Pentru probleme tehnice, contactati-ne pe discord
felixuca (4 mesaje) (Moderator Junior)

Multumesc.
O zi buna va urez si eu.

Acest subiect este închis.